Reklame | Tights.no
Hei😊
Denne pizzaen ble kjempegod, og bunnen er litt grovere denne gangen da det er brukt linfrømel fra Tights.no.
Pizza med litt grovere pizzabunn
1 egg
1/4 ts sukrin gold
45 gram havrefiber
10 gram avfettet linfrømel HER
1 strøken ss bakepulver
1/2 ts salt
1/4 ts tørrgjær
1 ss fiberhusk
1/4 boks creme fraiche
1/2 dl kremfløte
40 gram revet mozzarella ost
Visp egg og sukrin gold godt med håndmikser eller kjøkkenmaskin.
Bytt gjerne til eltekrok når resten av ingrediensene tilsettes.
Tilsett mer havrefiber eller linfrømel om deigen er veldig våt, eventuelt mer fløte dersom tørr.
Deigen skal være ganske fast, men er bløtere enn vanlig hvete bakst.
Legg deigen på bakepapir og legg et bakepapir oppå og kjevle ut en sirkel ca 0,5 cm tynn, pensle litt matolje over bunnen.
Forstek pizza bunnen: sett pizza bunnen rett i kald ovn og skru varmen opp til 200 grader (over og under varme) på nederste rille.
Stek i ca 15 minutter, til den begynner å få en lett gyllen farge og fastere konsistens.
Smør så utover pizza saus/ sukkerfri ketchup og ønsket fyll og revet ost tilslutt.
Sett inn igjen i stekeovnen og stek videre ca 10- 15 minutter til (til osten er smeltet og fått en lett gyllen farge).
Pizzaen er litt myk med en gang den tas ut av ovnen, men blir fastere når den avkjøles litt.
Topp gjerne med rømmedressing.
Håper det vil smake!
Ønsker deg en flott dag!
💗
#lavkarbo #lowcarb #pizza #sukkerfri #glutenfri
Hei. Er det meningen at revet mozzarella skal være i deigen eller oppå pizza?
Osten skal være i deigen😊
Skal den smeltes først eller tilsettes revet “tørr” i deigen? Mvh Susan 🙂
Kun revet ost, ikke smeltet. ☺️