Lavkarbo pizza med litt grovere bunn

Reklame | Tights.no

Hei😊

Denne pizzaen ble kjempegod,  og bunnen er litt grovere denne gangen da det er brukt linfrømel fra Tights.no.

 

 

 

 

 

Pizza med litt grovere pizzabunn

 

1 egg

1/4 ts sukrin gold

45 gram havrefiber

10 gram avfettet linfrømel HER

1 strøken ss bakepulver

1/2 ts salt

1/4 ts tørrgjær

1 ss fiberhusk

1/4 boks creme fraiche

1/2 dl kremfløte

40 gram revet mozzarella ost

 

Visp egg og sukrin gold godt med håndmikser eller kjøkkenmaskin.
Bytt gjerne til eltekrok når resten av ingrediensene tilsettes.
Tilsett mer havrefiber eller linfrømel om deigen er veldig våt, eventuelt mer fløte dersom tørr.
Deigen skal være ganske fast, men er bløtere enn vanlig hvete bakst.
Legg deigen på bakepapir og legg et bakepapir oppå og kjevle ut en sirkel ca 0,5 cm tynn, pensle litt matolje over bunnen.

Forstek pizza bunnen: sett pizza bunnen rett i kald ovn og skru varmen opp til 200 grader (over og under varme) på nederste rille.

Stek i ca 15 minutter, til den begynner å få en lett gyllen farge og fastere konsistens.
Smør så utover pizza saus/ sukkerfri ketchup og ønsket fyll og revet ost tilslutt.

Sett inn igjen i stekeovnen og stek videre ca 10- 15 minutter til (til osten er smeltet og fått en lett gyllen farge).

Pizzaen er litt myk med en gang den tas ut av ovnen, men blir fastere når den avkjøles litt.

Topp gjerne med rømmedressing.

Håper det vil smake!

Ønsker deg en flott dag!

💗

 

#lavkarbo #lowcarb #pizza #sukkerfri #glutenfri

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg