Hei!
Lyst å bake knekkebrød på en søndag? Knekkebrød er en super start på dagen, og smaker kjempegodt! Disse er mine favoritt knekkebrød som inneholder chiafrø og urter.
Knekkebrød
( ca 1 stekebrett )
3 egg
150 gram solsikkekjerner
75 gram sesamfrø
10 gram sesammel
150 gram gresskarkjerner
50 gram chiafrø
1 ts fiberhusk/ psyllium
1 1/2 ts salt, maldonsalt
60 gram revet hvitost
1 ts grillkrydder
1 liten neve frisk timian, hakket
Sett stekeovnen på 170 grader varmluft.
Visp eggene lenge, ca 10 minutter.
Tilsett så resten av ingrediensene og rør med en sleiv inn i eggene.
Finn frem stekeplate og kle den med bakepapir.
Bre røren utover, gjerne med en slikkepott, jo tynnere jo bedre.
Sett knekkebrød-deigen midt i stekeovnen og stek i 10 minutt.
Så tar du brettet ut og skjærer opp til passe store knekkebrød og sett inn igjen i ca 20 minutter. Legg gjerne et bakepapir på toppen så de ikke blir svidd/ brente (Følg med!)
La de gjerne stå i ovnen med døren åpen og ovnen avslått for å avkjøles. Da blir de ekstra crispy.
Håper det smaker!
God søndag!
#lavkarbo #søndag #knekkebrød
Ser veldig godt ut 🙂 Blir ikke baking i dag, men lenge siden jeg har laget knekkebrød…så det fikk jeg lyst til å gjøre snart 🙂 Fin søndag videre til deg <3
Ja de ble virkelig gode 🙂 God ukestart <3
Lagde knekkebrødene i dag og di vart kjempe god og sprø 😊takk for oppskrift
Tusen takk – så hyggelig å høre at du likte de 🙂
Hei! Takk for supre oppskrifter:-)
Jeg har forsøkt meg på disse knekkebrødene, veldig gode, men jeg er ikke så glad i så store frø, så i dag skal jeg kjøre de litt med stavmikseren tenker jeg.
MEN! Visper du de eggene for hånd eller maskin??
Jeg har brukt maskin:) lurt å kjøre frøene litt med stavmikseren viss du vil ha de mindre 😃❤️
Disse skal prøves 😊 hvordan oppbevarer du de?
Jeg oppbevarer de i en boks ☺️