Lavkarbo smakfulle knekkebrød med chiafrø og urter

Hei!

Lyst å bake knekkebrød på en søndag? Knekkebrød er en super start på dagen, og smaker kjempegodt! Disse er mine favoritt knekkebrød  som inneholder chiafrø og urter.

Knekkebrød

( ca  1 stekebrett )

3 egg

150 gram solsikkekjerner

75 gram sesamfrø

10 gram sesammel

150 gram gresskarkjerner

50 gram chiafrø

1 ts fiberhusk/ psyllium

1 1/2 ts salt, maldonsalt

60 gram revet hvitost

1 ts grillkrydder

1 liten neve frisk timian, hakket

 

Sett stekeovnen på 170 grader varmluft.

Visp eggene  lenge, ca 10 minutter.

Tilsett så resten av ingrediensene og rør med en sleiv inn i  eggene.

Finn frem stekeplate og kle den med bakepapir.

Bre røren utover, gjerne med en slikkepott, jo tynnere  jo bedre.

Sett knekkebrød-deigen midt i stekeovnen og stek i 10 minutt.

Så tar du brettet ut og skjærer opp til passe store knekkebrød og sett inn igjen  i ca 20 minutter.  Legg gjerne et bakepapir på toppen så de ikke blir svidd/ brente (Følg med!)

La de gjerne stå i ovnen med døren åpen og ovnen avslått for å avkjøles. Da blir de ekstra crispy.

Håper det smaker!

God søndag!

 

 

 

#lavkarbo #søndag #knekkebrød

 

 

8 kommentarer
    1. Ser veldig godt ut 🙂 Blir ikke baking i dag, men lenge siden jeg har laget knekkebrød…så det fikk jeg lyst til å gjøre snart 🙂 Fin søndag videre til deg <3

    2. Hei! Takk for supre oppskrifter:-)
      Jeg har forsøkt meg på disse knekkebrødene, veldig gode, men jeg er ikke så glad i så store frø, så i dag skal jeg kjøre de litt med stavmikseren tenker jeg.
      MEN! Visper du de eggene for hånd eller maskin??

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg