hits

Tid for grillmat

Hei!

Ja nå er det tid for grilling! Grillmat er så godt, og alltid herlig å spise maten ute.  Her kommer noen grillmat-tips og flere  tips til tilbehør.

Hva har du på grillen?







Tips til grillmat:

8 grill-pinner

1 stk gul paprika, skjært i 8 store stykker.

8 stk boks cherrytomater

4 store sjampinjong sopp som deles i to

1 pakke kalkunbacon pølser (hver pølse deles i 4 deler)

2  pakker kylling lårfilet (hver filet deles i to deler)

1 stk squasj

 1 glass  sølv løk

 

Marinade:

grillkrydder

maldon salt

1/2 sitron (saften)

1 ts eddik

1 ts flyende akasiehonning

ca 2-3 ss olivenolje

1 fedd hvitløk presset i hvitløkspresser

 

Tre kjøtt og grønnsaker på spydene og lag marinaden som du smører over kjøtt og grønnsaker med en smøre-pensel.  Dryss gjerne litt ekstra salt over og grillkrydder så legges det på grillen. Pass på å snu spydene så stekingen blir jevnt fordelt.

 

Tilbehør kan være en avokadosalat eller jordbærsalat, potetsalat og /eller tzatziki.

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #helse #tips #grillmat #middag #spise #sommer #sol #mai #helse #matglede #hverdag #helg #oppskrift

 

4 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

19.05.2017 kl.21:32

Flotte tips..ja her går det i svinindrefile, grillribbe og pølser..og da må det være pølser med smak i..

spisogspar

19.05.2017 kl.22:28

dvergpinschere i mitt hjerte: Mmm ja det er godt :))

denutroligereisen89

19.05.2017 kl.22:53

Gode tips her. Vi bruker mye grillet laks, kylling, pølser, flintstek og hamburgere. Bruker av og til rester som karbonader, kjøttkaker, fiskekaker o.l. Er kun fantasien (og smaksløkene) som setter grenser :)

spisogspar

19.05.2017 kl.23:07

denutroligereisen89: Høres godt ut :)) Ja, det er bare smaksløkene som setter grenser, hihi :))

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv