Hei!
Ja nå er det tid for grilling! Grillmat er så godt, og alltid herlig å spise maten ute. Her kommer noen grillmat-tips og flere tips til tilbehør.
Hva har du på grillen?
Tips til grillmat:
8 grill-pinner
1 stk gul paprika, skjært i 8 store stykker.
8 stk boks cherrytomater
4 store sjampinjong sopp som deles i to
1 pakke kalkunbacon pølser (hver pølse deles i 4 deler)
2 pakker kylling lårfilet (hver filet deles i to deler)
1 stk squasj
1 glass sølv løk
Marinade:
grillkrydder
maldon salt
1/2 sitron (saften)
1 ts eddik
1 ts flyende akasiehonning
ca 2-3 ss olivenolje
1 fedd hvitløk presset i hvitløkspresser
Tre kjøtt og grønnsaker på spydene og lag marinaden som du smører over kjøtt og grønnsaker med en smøre-pensel. Dryss gjerne litt ekstra salt over og grillkrydder så legges det på grillen. Pass på å snu spydene så stekingen blir jevnt fordelt.
Tilbehør kan være en avokadosalat eller jordbærsalat, potetsalat og /eller tzatziki.
#spisogspar #blogg #matglede #helse #tips #grillmat #middag #spise #sommer #sol #mai #helse #matglede #hverdag #helg #oppskrift
Flotte tips..ja her går det i svinindrefile, grillribbe og pølser..og da må det være pølser med smak i..
dvergpinschere i mitt hjerte: Mmm ja det er godt :))
Gode tips her. Vi bruker mye grillet laks, kylling, pølser, flintstek og hamburgere. Bruker av og til rester som karbonader, kjøttkaker, fiskekaker o.l. Er kun fantasien (og smaksløkene) som setter grenser 🙂
denutroligereisen89: Høres godt ut :)) Ja, det er bare smaksløkene som setter grenser, hihi :))