Tid for grillmat

Hei!

Ja nå er det tid for grilling! Grillmat er så godt, og alltid herlig å spise maten ute.  Her kommer noen grillmat-tips og flere  tips til tilbehør.

Hva har du på grillen?

Tips til grillmat:

8 grill-pinner

1 stk gul paprika, skjært i 8 store stykker.

8 stk boks cherrytomater

4 store sjampinjong sopp som deles i to

1 pakke kalkunbacon pølser (hver pølse deles i 4 deler)

2  pakker kylling lårfilet (hver filet deles i to deler)

1 stk squasj

 1 glass  sølv løk

 

Marinade:

grillkrydder

maldon salt

1/2 sitron (saften)

1 ts eddik

1 ts flyende akasiehonning

ca 2-3 ss olivenolje

1 fedd hvitløk presset i hvitløkspresser

 

Tre kjøtt og grønnsaker på spydene og lag marinaden som du smører over kjøtt og grønnsaker med en smøre-pensel.  Dryss gjerne litt ekstra salt over og grillkrydder så legges det på grillen. Pass på å snu spydene så stekingen blir jevnt fordelt.

 

Tilbehør kan være en avokadosalat eller jordbærsalat, potetsalat og /eller tzatziki.

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #helse #tips #grillmat #middag #spise #sommer #sol #mai #helse #matglede #hverdag #helg #oppskrift

 

4 kommentarer

    1. Flotte tips..ja her går det i svinindrefile, grillribbe og pølser..og da må det være pølser med smak i..

    2. Gode tips her. Vi bruker mye grillet laks, kylling, pølser, flintstek og hamburgere. Bruker av og til rester som karbonader, kjøttkaker, fiskekaker o.l. Er kun fantasien (og smaksløkene) som setter grenser 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg