Caprese

Her kommer en liten rett med mozzarella og tomat. Caprese er en typisk forrett eller antipasto som de sier i Italia, men kan også spises til lunsj eller som snacks til en vinkveld. Dette er kjempegodt sammen med brød, gjerne foccatia.  

 

 

Caprese

(1 porsjon)

1 tomat

1 mozzarella

litt basilikumblader (etter smak)

litt rødløk (etter smak)

 litt salt (etter smak)

oregano (etter smak)

pepper (etter smak)

 2 ss olivenolje

 

Del opp mozzarella , løk og tomat og legg dette utover et fat. Pynt med basilikumblader og gjerne  også oliven. Strø litt salt  og pepper over.  Avslutt med  litt olivenolje over det hele  og et dryss av oregano, har du fersk  oregano er det fint å pynte med også.

 

Ha en fin lørdags kveld alle sammen!

 

Boun appetit!

 

2 kommentarer

Siste innlegg