Da er det helg – igjen! Og i dag har vi deilig Bruschetta på menyen. Bruschetta er en forrett i Italia, men er også perfekt til lunsj, raskt og enkelt å lage, og trenger ikke koste så mye. Dette er en typisk Siciliansk oppskrift.
Du trenger til å lage Bruschetta:
- ca 8 skiver godt brød (kommer an på størrelsen), vi har her brukt baguette.
- 2 tomater
- 1/2 rødløk
- litt basilikum
- olivenolje
- salt
- pepper
- 1 fedd hvitløk
Riste eller steke brød i ovnen (150 grader) / stekepannen.
Finhakk tomater og løk. Tilsett litt revet fersk basilikum og 4 ss olivenolje. Del en hvitløk i to og rør den inn i blandingen.
Når brødet er klart legger du tomat blandingen oppå (fjerne hvitløken).
Strø litt salt og pepper over og hell litt olivenolje over tilslutt.
Da er det klart for servering!
God helg!
Buon appetito 🙂
0 kommentarer