Hei alle sammen!
Idag deler vi en oppskrift på knekkebrød med gresskarkjerner.
Ønsker dere en super dag!
Knekkebrød
- 2 dl fint spelt mel
- 2 dl fibra mel
- 1 dl gresskarkjerner
- 1 dl sesamfrø
- 1 ts salt
- ca 2 dl vann
Bland ingrediensene og la svelle i 10 minutter.
Finn frem stekeplate med bakepapir og smør bakepapir med matolje.
Hell den våte deigen over og smør et tynt lag utover bakepapiret, bruk gjerne en slikkepott.
Dryss gjerne gresskarkjerner over, og sett brettet inn i stekeovnen på 160 grader i 35 minutter.
Ta brettet ut etter 35 minutter og skjær med pizzahjul opp i stykker. Sett brettet inn igjen i ovnen og stek videre i 35 minutter. OBS følg med så de ikke blir brente! Kan også legge et bakepapir eller aluminiumsfolie på toppen.
Er knekkebrødene ikke helt harde og crispy når de har stått tiden ut, kan de stekes i ovnene på 100 grader til de er klare.
Håper det smaker!
#knekkebrød #mat #blogg #hverdag #sommer #foto
Den skal jeg bruke! Ser kjempegodt ut! 🙂 takk….
NAM! 😀 Denne må prøves! 🙂
Nam så utrolig godt 😀 Takk for oppskrift!
Margrethe: Tusen takk:)) Så kjekt at du likte oppskriften:)
Tone Utne: Tusen takk:) Ja jeg elsker knekkebrød og disse ble kjempegode!
Tiffany Gnaly: De ble veldig gode:) Anbefales!
Mmh så deilig <3
Vilde: Takk <3 De ble veldig gode:))
Herlig 🙂 har vært på jakt etter knekkebrødoppskrift – denne virker enkel og grei.
Nam, så kjempegodt ut! 🙂
anneemargrethe.blogg.no: Ja de ble kjempegode:)
Tina Markeseth: Tusen takk<3
Så utrolig mange fine oppskrifter 🙂
Q. Vyvy: Tusen takk 😀
Åå, så godt det så ut! Dette skal absolutt prøves en av de neste dagene 🙂
Camsbe: Tusen takk:) Ja det ble kjempegode:) Anbefales:))
Åå, så godt det så ut! Dette skal absolutt prøves en av de!! 😀
Shirin’s Lookbook: Takk takk:) De ble kjempegode!
NAM! Disse må prøves!!
Anna Alberici: Ja anbefales:) Kjempegode!