Hei!
Nå begynner både blåbær, jordbær og bringebær å modnes i skogen, så da er det bare til å plukke og lage deilige muffins etterpå! Jeg har brukt sukrin+ istedet for sukker. Vanligvis er jeg ikke så glad i sukrin, men sammen med friske bær ble det kjempegodt! De passer fint til både frokost, lunsj og som turmat eller et mellommåltid.
Ønsker dere en super lørdag <3
Muffins med blåbær og bringebær
(12 stk)
- 3 dl fint speltmel
- 2 egg
- 1 dl melk
- 1/2 dl gresk yoghurt
- 2 ss mykt smør, romtemperert
- 1 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 1 1/2 dl sukrin+
Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland alle ingrediensene sammen og fyll muffinsformene 3/4 fulle.
Sett brettet med muffinsene midt i ovnen for ca 14 minutter.
Håper det smaker!
#muffins #blåbærmuffins #bringebærmuffins #hverdag #helg #sommer #lørdag #sol #foto #kosthold #mat #blogg
18 kommentarer
Så utrolig gode ut!
Camilla: Tusen takk<3 Kjempegode:)
Oi, nam! Har aldri prøvd å putte bær i deigen før, men dette så jo bare utrolig godt ut! Kreativiteten lenge leve 😀
maskertfrue: Ja det blir godt og friskt! 😀
Dette så veldig godt ut!
Nam! 😀
Kristina: 😀 Kjempegodt!
Hverdagslykker: Takk<3 Ja det smakte kjempegodt!
ÅH DETTE MÅ JEG PRØVE!!
Nam 🙂 Håper jo å få plukka litt bær til høsten igjen..eller kjøpe noen , men det blir ikke helt det samme liksom..men greit nok det også..om bærhøsten uteblir…..:)))
Q. Vyvy: De ble veldig gode:) Anbefales!
annebe: Ja det er veldig kjekt å plukke bærene selv :)) Foreløpig får vi nøye oss med butikk-kjøpte bær ;D
Mmh, ja, disse passer vel til alt! Så deilig, takk for oppskrift <3
Vilde: Så kjekt at du likte oppskriften <3
De så kjempe gode ut 🙂
http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk:)) Ja de var kjempegode,andre gangen jeg lager de og de forsvinner like fort hver gang :))
Oj oj oj, vann i munnen!!! 🙂
Maja: Tusen takk:)) smakte kjempegodt:)