Stekt torskefilet med sursøt rødløk

God mandag!

Dagens middagstips er stekt torskefilet med sursøt rødløk.  Dette er en kjempegod og sunn middag, en super start på uken!

 

 Stekt torskefilet med sursøt rødløk

(4 porsjoner)

  • 2 ss eddik
  • 2 rødløk
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss sukker
  • 500 gram torskefilet
  • en håndfull persille

 

Stek skivet løk  i olivenolje med salt, pepper, sukker og eddik. 

Når løken er myk legger du fisken oppå med litt salt og pepper på toppen og sett lokket på.

Stek på middels høy varme i 10 minutter  under lokk og 10 minutter med lokket halvveis på så fisken  får tørke litt og ikke går helt i oppløsning.

Tilslutt topper du med finhakket persille.

 

Håper det smaker!

 

#middag #mat #torsk #sursøt #blogg #hverdag #uke #mandag #sommer #ferie #sol

10 kommentarer

Siste innlegg