Hei!
Nå begynner både blåbær, jordbær og bringebær å modnes i skogen, og det er mye godt en kan lage av alt det gode en finner i naturen: for eksempel kan en lage deilige muffins etterpå! Jeg har brukt sukrin+ istedet for sukker. Vanligvis er jeg ikke så glad i sukrin, men sammen med friske bær ble det kjempegodt! De passer fint til både frokost, lunsj og som turmat eller et mellommåltid.
Ønsker dere en super lørdag <3
Muffins med blåbær og bringebær
(12 stk)
- 3 dl fint speltmel
- 2 egg
- 1 dl melk
- 1/2 dl gresk yoghurt
- 2 ss mykt smør, romtemperert
- 1 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 1 1/2 dl sukrin+
Sett stekeovnen på 180 grader.
Bland alle ingrediensene sammen og fyll muffinsformene 3/4 fulle.
Sett brettet med muffinsene midt i ovnen for ca 14 minutter.
Håper det smaker!
#muffins #blåbærmuffins #bringebærmuffins #hverdag #helg #sommer #lørdag #sol #foto #kosthold #mat #blogg
14 kommentarer
Nam♥
Er enig med deg når det gjelder sukrin, jeg blir elendig i magen av det. Har du forsøkt kokosblomstsukker, det smaker himmelsk og skal være sunnere en vanlig sukker(må innrømme jeg ikke har satt meg inn i akkurat dette sukkeret)
MMMmmm… Men du har hele bær i altsåd?
linneavioletta.blogg.no: <3
morsmiddag: Nei det er nytt for meg, så du brukte det i sist oppskrift, det må jeg teste ut 🙂
maiken: Ja jeg har hele bær oppi, men visst du heller vil dele de eller mose de først kan du gjøre det 🙂 Bærene blir litt most når du blander alt sammen 🙂
Ser godt ut 🙂 Er en muffinselsker jeg he he
Så naam<3 frister veldig:)
Mmh så deilig!! Jeg laget veldig sjeldent muffins, men med friske bær høres fantastisk ut 😀
Vilde: Muffins er så lett og raskt å lage og smaker veldig godt: D
sentrumjenta: Takk <3 smakte veldig godt 🙂
http://hevhodet.blogg.no/: Takk <3 Ja jeg også elsker muffins, enkelt og raskt å lage og smaker så godt! 😀
Det så fantastisk godt ut 🙂 Og friskt faktisk 🙂
frodith: Tusen takk:) Smaker veldig godt!