Hei!
Dette bananbrødet smaker helt nydelig og er i tillegg helt sukkerfri! Den eneste søtningen er en banan og litt akasie honning. Brødene hever seg ikke stort, men er luftige og fine inni allikevel. Smaker også godt med ost eller syltetøy.
Jeg har brukt frossen banan. Jeg pleier å fryse ned bananer når skallet begynne å bli brunt. Først tar jeg av skallet og deler de i mindre deler, så har jeg det over i en pose og legger det i fryseren. Da er bananene klart til kakebaking, bananis eller smoothies.
Bananbrød
(2 små)
50 gram cocosa
2 egg
2 dl økologisk speltmel /hvetemel
1/2 dl havregryn
2 ts bakepulver
1 dl gresk yoghurt
1 banan
1 -2 ss flytende akasie honning
2 ts vaniljesukker
1/2 ts kanel
Sett stekeovnen på 200 grader.
Visp på middels hastighet alle ingrediensene sammen med en kjøkkenmaskin.
Hell røren over i to små former, eller en stor.
Sett midt i forvarmet stekeovn i ca 20 – 30 minutter. Må sjekkes innimellom.
Da er de klare for å nytes!
#spisogspar #blogg #bananbrød #banan #mat #hverdag #onsdag #sukkerfri #mamma #mammablogg #helse #livsstil #mars #vinter #vår
Såg veldig godt ut! 😉
Kan du noen glutenfrie brød-oppskrifter også? Jeg har cøliaki og kan ikke spise vanlig brød.. :-/
Jeg vil ha!
Mmmmmmmm….. Nydelig!
nam, dette så skikkelig godt ut 😀
Det så godt ut. Bananer er jo supert i baking 🙂
Så smart tips å fryse ned bananer 🙂 Takk.
Dette fristet veldig!
Det så godt ut!
Det så godt ut! 😍
Ser utrolig godt ut da!! 😉 Ha en kjempefin onsdag 🙂 Her blir det idol i kveld 😉 <3
Det så kjempedeilig ut 🙂 Jeg liker banan-ting 😀
frodith: Tusen takk! Ja banan er godt og supert å bruke istedet for sukker ;D
http://hevhodet.blogg.no/: Takk <3 God onsdag til deg 🙂 <3
Juliane Marie Aas: Tusen takk 🙂
Oda: Tusen takk <3
Henriette Celin: Tusen takk, så kjekt at du synes det 🙂 <3
tepausen.blogg.no: Ja jeg pleier å gjøre det 🙂
lykkebobla: Takk 🙂 Ja bananer er kjempegodt i bakverk 🙂
missmommy.blogg.no: Tusen takk 🙂 <3
Elena: 😀 <3
Unni: Takk 🙂 Har dessverre ikke glutenfri brødoppskrifter… <3
Så godt ut 🙂 denne bloggen skal jeg følge fremover, kanskje jeg finner noe å lage til kvelden i dag også 🙂
AngstogRedsel: Tusen takk <3 Så hyggelig :))