Vegetar suppe toppet med strimlete spinatblader

Hei!

Dagens middagstips er  suppe med sellerirot, løk, poteter, kålerabi og toppet med strimlete spinatblader. Dette ble et kjempegodt og vitaminrikt måltid!

Ønsker dere en nydelig onsdag

♥ ♥ ♥

 

♥ ♥ ♥

Vegetar suppe toppet med strimlete spinatblader

(4 porsjoner)

 

Ca 200 gram sellerirot

1 sjalottløk

2 mellomstore poteter

 ca 200 gram kålerabi

4 ss tomatpure

ca 1 liter vann

2 stk grønnsaksbuljong terninger

ca 1 ts salt

ca 1  ts pepper

ca 4 ss olivenolje

spinatblader skjært i strimler til topping

noen dråper tabasco

 

Start med å skjære løk i skiver og stek i litt olivenolje i en gryte.

Skrell poteter, kålerabi og sellerirot og skjær i terninger og hell det oppi gryten.

Bland inn 1 liter vann, salt, pepper og buljongterningene.  La dette koke i ca 30 minutter til rotgrønnsakene   er myke.

Mos alt dersom det er ønskelig med en håndmikser.

Tilsett 4 ss tomatpure  og gjerne noen dråper med tabasco og la det småkoke i ca 10 minutter til. Tilsett gjerne mer vann visst det er nødvendig.

Vask og skjær i strimler spinatblader som du kan toppe suppen med.

Da er det klart for servering!

Håper det smaker!

♥ ♥ ♥

 

#spisogspar #spis #spar #mat #suppe #kjøttfri #vegetar #rotgrønnsaker #mamma #mammablogg #helse #livsstil #blogg #hverdag #mars #onsdag #middag #uke #vår #Norge

26 kommentarer

Siste innlegg