Hjemmelaget wraps, sunt og enkelt!

Hei!

Så er det siste påskedagen og for de fleste  tilbake til hverdagen imorgen. Her er  en oppskrift på hjemmelaget wraps som også kan brukes til tortillas. Det er like kjapt å lage som pannekaker, og er supert til frokost, lunsj, turmat og middag. Når en lager maten selv slipper en unna en del av de kunstige tilsetningsstoffene som finnes i mye av den ferdigmaten som selges på butikken.

Visst du vil lage glutenfrie wraps  bytter du ut melet med glutenfritt mel. Disse wrapsene/ lefsene inneholder ikke laktose og egg.

Vi har fylt de med  røkelaks, avokado, fetaost  og salat, men du må gjerne fylle de med noe annet du liker bedre. Dette er god mat for liten og for stor!

Ha en super påskedag!

 

 
 

Wraps

(10 stk)

150 gram fint hvetemel

150 gram byggmel

1 dl rapsolje

1 ts bakepulver

1/2 ts maldonsalt

1/2 ts brunt råsukker

ca 6 dl vann (tilsett litt og litt til du får ønkset konsistens)

 

Visp sammen alle ingrediensene, tilsett først halparten av vannet så tilsetter du mer og mer til røren er passe tynn (må ikke bli for tynn). Pass på at det ikke er klumper i røren.

Varm stekepannen på nest høyeste temperatur  og hell litt røre på stekepannen.

Stek wrapsene på samme måte som du steker pannekaker, pass på at  wrapsene ikke blir for tykke.

Stekes ca  2 minutter på hver side.

Legg wraps oppå hverandre så de blir mykere.

Dette fylte vi wrapsene med:

Legg wraps på feks  et fat og smør først med avokado, så legger du tomat, salat, rødløk og lakseskiver utover og rull sammen.


Da er den klar å spises!

Håper det smaker!

 

 

#wraps #mat #frokost #lunsj #middag #hverdag #kos #helg #blogg #sunt #foto #matblogg #spisogspar #mamma #mammablogg #helse #livsstil #hjemmelaget #Norge #

44 kommentarer

Siste innlegg