Hei!
Jeg er veldig glad i knekkebrød, og nå var det lenge siden jeg hadde laget det, så igår kveld ble det knekkebrød laging her i huset! Disse knekkebrødene er crispy og veldig gode på smak. De smaker kjempegodt med syltetøy eller ost.
Ha en super dag!
Hjemmelagde knekkebrød
4 dl fint speltmel
3 dl fibra mel
2 dl sesamfrø
2 dl linfrø
2 dl havregryn
1 ts maldon salt
ca 4 1/2 dl kaldt vann
Sett stekeovnen på 160 grader.
Bland ingrediensene sammen til en tykk, våt og klissete røre.
La det svelle i 10 minutter.
Hell den våte røren over på smurt (med nøytral matolje) bakepapir og stryk utover med feks en slikkepott, Det skal være et tynt lag (så tynt som du liker knekkebrødene).
Sett brettet med bakepapiret på nest nederste rille i stekeovnen i ca 35 minutter.
Da tar du det ut av ovnen og skjærer røren som har størknet i ønsket størrelse.
Sett brettet inn igjen i ovnen og stek i ca 35 minutter til, gjerne med et bakepapir eller aluminiumsfolie over så de ikke blir svidde. Er knekkebrødene ikke harde (crispy )nok kan de stå i ovnen på 100 grader til de er klare.
Håper det smaker!
#blogg #spisogspar #mat #knekkebrød #matblogg #blogglisten #Norge #side2 #mattoppen #mamma #mammablogg #helse #livsstil #hjemmelaget #april #hverdag #onsdag
åh, disse så gode ut! 😀 Håper du får en finfin dag! <3
Kristi Pedersen: Tusen takk :)) De ble kjempegode! Ha en flott dag <3
De så gode ut! Takk for tips!
Nam, det så godt ut 😀
Thea: Tusen takk <3 Ble crispy og gode 😀
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk <3 Ble veldig gode :))
Åh så herlig med hjemmelaget 🙂
Tone V.: Ja det er kjempegodt 🙂
Dette så kjempe godt ut 🙂
lisarorvik: Tusen takk <3
hjemmelagd er som oftest best 😀
RebeccaHasselgard: ja det smaker dobbelt så godt 😀
Hjemmelaget knekkebrød er supergodt! 😉
Unni: Ja det er kjempegodt og disse er veldig mettende også 😀 klem <3
Tusen takk for oppskrift ! 🙂 Nå skal jeg få bakt knekkebrød når jeg får tid! 🙂
Jeg spiser nesten kun hjemmelagde glutenfrie knekkebrød, holder blodsukkeret i sjakk og sulten borte, og de er jo bare nydelig så jeg blir skjeden lei de 🙂
Hjemmelaget slår alt 🙂 lagret og skal prøves
Jeg kjøper alltid knekkebrød, men kanskje jeg burde prøve å lage selv! Smaker sikkert mye, mye bedre! 😉
Godt med hjemmelagede knekkebrød
tepausen: Ja det er kjempegodt 🙂
Elena: Ja det anbefales, smaker kjempegodt 🙂
Anne Grethe/FotoSeljordslia: Ja det er sant, hjemmelaget er best :)) Veldig kjekt at du likte oppskriften 😀 <3
morsmiddag: Ja det er virkelig godt og fint at de mettende i tillegg 🙂
Therese Bråthen: Ja det må du gjøre, kjempegode :)) <3
Takk for tipset, veit at ei tante av meg lager slike og de smaker godt.
Det fikk jeg lyst til å lage snart også…delikate fristende bilder :)) Fin kveld til deg og dine :))
annebe: Ja det er kjempegodt 🙂 Tusen takk <3 Ha en flott kveld :))
Helge: Ja hjemmelaget knekkebrød er best :))
De veldig fine ut. Elsker hjemmelagde knekkebrød, lager mange forskjellige varianter. Det eneste problemet er at de forsvinner så fort…
lykkebobla: Ja de forsvinner så altfor fort…. Må visst bake nye for nå er vi tom 😀
Jeg spiser sånne knekkebrød nå om dagen, ikke mye brød, men mine er kjøpt da..:-D men hjemmelaget absolutt best 🙂
frodith: Ja knekkebrød er veldig godt :))
Så kjempe gode ut !! 🙂
therese: Tusen takk :))
Dette hadde vært godt til kvelds nå 😀
Så nydelig ut! Jeg som elsker knekkebrød 🙂 dette skal lages 😉 tusen takk for fin oppskrift
leahisabellv: Ja det er kjempegodt 🙂
http://hevhodet.blogg.no/: Ble veldig gode 🙂 Bare hyggelig:))
nam så kjempe godt ut!
Beauty by Hermine: Hjemmelagde knekkebrød er kjempegodt :)) Tusen takk <3
såå flink du er!!
Ilo: Takk , veldig godt 😀
Mulig jeg ikke skjønner dette med lavkarbo helt enda, men om jeg følger denne oppskriften på knekkebrød, så blir mine beregninger at dette blir rundt 15 g karbo pr. knekkebrød (beregner 20 stk på et brett). Syns det høres veldig mye ut til å være lavkarbo?
Ja disse knekkebrødene er IKKE lavkarbo, de inneholder både havregryn og spelt som ikke er lavkarbo. Alle oppskriftene som er merket lavkarbo er lavkarbo 😀 Denne bloggen har gått over fra vanlig kost til lavkarbo kost de siste årene 🙂