Derfor bør du drikke te

Hei

Jeg drikker mange kopper te hver dag, og det pleier alltid å gå i det samme: grønn te med sitron. Men så var det på tide å  prøve noe nytt, og da falt valget på Pukka. de har stort utvalg av økologisk te. 


Nå var det kjøp 3 betal for 2  for Pukka te på Meny i forrige uke og da kjøpte jeg med meg disse tre typene som du ser over på bildet. Den jeg falt for var Elderberry and  echinacea with elderflower. Den smaker frukt-aktig og sammen med søtning som for eksempel flytende akasie honning (som jeg liker så godt) så ble dette en kjempegod te til å kose seg!

 

4 gode  grunner til å drikke te

 (hentet fra  Huffingtonpost.com

 

1. God som tørstedrikk

Å drikke te er en fin måte å variere væskeinntaket på, skulle du bli lei av å drikke vann.  

 2. Styrker immunforsvaret

Grønn te er tetypen som inneholder flest av de gode stoffene. Grønn te inneholder en spesiell type polyfenol kalt EGCG, som øker forekomsten av regulative T-celler. Disse cellene er viktige for immunsystemet, og kan regulere hvordan kroppen reagerer mot trusler som feks virus eller betennelser.

  3. Hjelper deg å holde vekta.

  Grønn te bremser fettopptaket i kroppen på opptil 30 prosent. Disse resultatene bygger på  studier på mus, men andre studier har vist at personer som drikker grønn te jevnlig legger på seg saktere enn andre.

   

  4. Kan beskytte mot hjertesykdommer

  Drikker du minst tre kopper te om dagen, kan dette hjelpe med å redusere risikoen for hjerte og karsykdommer.  Det er flavonoidene i teen som gir denne effekten, for de hjelper til å bryte ned fett i blodårene.Tre kopper svart te om dagen kan senke blodtrykket, viser forskning.

   

   

  #spisogspar #blogg #drikke #te #pukka #blogg #hverdag #Norge #vår #april #foto #mamma #mammablogg

  27 kommentarer

  Siste innlegg