Sunn og proteinrik middag: grønnkål med quinoa, bønner og speilegg

Hei!

Dagens middagtips er grønnkål med quinoa, bønner og speilegg som  er en sunn, mettende  og kjempegod middag.  Chilli og kapers setter en ekstra god smak på denne retten som er i utgansgspunktet kjøttfri, men bønnemiksen gjør den proteinrik. Ønsker du kjøtt i tillegg er det bare å tilsette feks stekt kylling. 

Ha en fin kveld videre <3

 

 

Grønnkål med quinoa, bønner og speilegg

(2 porsjoner)

200 gram grønnkål

1 ss eddik

1 dl quinoa

285 gram økologisk bønnemiks fra Go green

kapers etter smak

1 chilli

2 egg

maldon salt etter smak

pepper etter smak

 

Vask og kok quinoa etter anvisning på pakken i en egen kasserolle.

Stek  grønnkålen i en stekepanne sammen med litt salt og pepper og eddik.

Tilsett finhakket chilli (uten frø), kapers og bønnemiks og bland det inn.

La dette småkoke ca 5-10 minutt.

Stek speilegg i annen stekepanne.

Da er maten klar for servering.

Håper det smaker!

 

 

 

#spisogspar #grønnkål #middag #bønner #mat #matblogg #mamma #mammablogg #helse #livsstil #egg #Norge #vår #april #blogglisten

 

40 kommentarer

Siste innlegg