Omelett – super måte å bruke opp middagsrester på!

Hei!

Omelett er kjapt og enkelt å lage og supert når en er sulten og vil spise noe fort. Det er i tillegg sunt og proteinrikt og en smart måte å bruke opp rester på. Igår hadde vi taco til middag, og vi hadde kjøttdeigrester igjen  som jeg idag brukte i omeletten. Og slik kaster en mindre mat også 😉   Dette er en tynn omelett som passer bra til frokost eller lunsj/kvelds, og smaker godt sammen med ristet brød.

God lørdag!

 


 

Omelett til lunsj

5 egg

2 ss melk

1 ts maldon salt

litt pepper

litt revet hvitost eller parmesan

Stekt kjøttdeig/ skinke/pølse/grønnsaker

 

Miks sammen egg, melk, salt, pepper og revet hvitost.Hell det oppi varm stekepanne og ha fyllet oppi. Vi hadde rester med kjøttdeig fra igår.

Sett lokk over, og skru varmen ned, så det ikke svir seg. La det stå og godgjøre seg på svak varme til omeletten er stivnet og klar for servering. 


 

Idag hadde vi stekt brød til. Det er enkelt å tilberede: Ha litt salt  og oliven olje i en stekepanne og legg brødskivene nedi. La det steke litt på begge sider, så er det klart for servering også.

 

 

#spisogspar #blogg #hverdag #mat #omelett #lunsj #helse #kosthold #mamma #mammablogg #kosthold #bilde #hverdag #lørdag #helg

26 kommentarer

Siste innlegg