Wrap med kylling, østersopp, mozzarella og salat.

Hei!

Her kommer dagens middagstips: wrap med stekt kylling, stekt østersopp. mozzarella og salat. Østersopp smaker nesten litt “kjøttaktig” når den blir stekt, og denne soppen liker ungene mine også som nå er i en litt kresen alder. Dette er en kjempegod middag som de fleste liker. 

Ha en fin uke start!

 

Wrap med kylling, østersopp, mozzarella og salat

(8 stk)

200 gram  østersopp

persille (en liten håndfull, finhakket)

ferske urter som rosmarin eller timian (kan sløyfes)

500 gram kylling lårfilet

1 hvitløksfedd (fjernes etter steking)

2 pakker mozzarella

olivenolje til steking

maldon salt etter smak

pepper etter smak

8 stk  fullkorn lefser

salat (jeg brukte hjertesalat)

Start med å rense og  steke østersopp med litt olivenolje, salt pepper, persille og urter.

Stek i en annen stekepanne kylling i olivenolje, salt, pepper og et helt fedd med hvitløk som fjernes når kyllingen er stekt.

Skjær mozzarella i terninger.

Sett stekeovnen på 180 grader (oppe og under varme).

Finn frem lefser og ha østersopp, kylling, mozzarella og salat og rull de sammen, legg de på et bakepapir på en stekeplate og sett de midt i ovnen til steking i ca 10 minutter til osten er litt smeltet.

Da er de klare for servering!

Tips: de smaker kjempegodt med sursøt saus.

Håper det smaker!

 

 

 

 

 

#spisogspar #blogg #hverdag #matglede #helse #mamma #mammablogg #livet #middag #kosthold #wraps #mat #matblogg #Norge #mandag

21 kommentarer

Siste innlegg