Spagettini bolognese

Hei!

Dagens middags tips er spagettini bolognese.  Dette er en kjempegod middag  og tar deg ikke mer enn ca 20 minutter å lage!

Ha en fin kveld!

 

 

Spagettini bolognese

(4 porsjoner)

spagettini fullkornspasta til 4 personer (se på pakken)

400 gram kjøttdeig (storfe)

2 ss smør eller olivenolje

1 -2 sjalottløk

1/2  fedd hvitløk

3-4 ss tomatpure

ca 2 dl vann 

 himalaya salt (etter smak)

pepper (etter smak)

flytende akasie honning (etter smak)

 

Topping:

1 paprika

1 purreløk (den hvite delen)

1/2 hvitløk

revet parmesanost eller hvitost

 

 Start med å ha smør eller olje i en stekepanne på middelshøy varme.

Stek finhakket løk og et halvt fedd  finhakket hvitløk.

Tilsett kjøttdeigen og stek med litt salt og pepper til kjøttet er gjennomstekt.

Ha tomatpure og litt og litt vann om gangen, smak til med salt, pepper og honning og la det småkoke mens du rører innimellom. 

Sett vann til koking og lag spagetti etter anvisning på pakken.

Stek i en annen stekepanne resten av hvitløken (finhakket), purreløk (skjært i skiver)   og paprika (i skiver). Stek til grønnsakene er passe myke.

Da er det klart for servering.

Legg spagettien først på fatet så kjøttdeig og tomatsaus og topp med stekt paprika, purre og hvitløk.

Avslutt med et dryss med revet parmesan eller hvitost.

Håper det smaker!

 

Sponset

 

#spisogspar #blogg #mat #spagetti #bolognese #middag #matglede #helse #sunn #honning #mamma #barnevennligmat #september #høst #Bergen #sol 

 

 

 

 

24 kommentarer

Siste innlegg