Hei!
Krutonger er kjempegodt som tilbehør til supper og salater, og er ingen heksekunst å lage selv. Dette er en super måte å bruke opp brød som er en dag gammelt og er litt tørt, visst du ikke skal ut å mate endene da….!
Ha en flott dag!
Hjemmelaget krutonger
ca 5-6 brødskiver
1 ss olivenolje
himalaya salt /maldon salt etter smak
Du skjærer brød i terninger og steker det i 1 ss olivenolje i ca 10 minutter til brødet er godt stekt.
Ønsker du mer smak på krutongene kan du spice det opp med å steke brødet sammen et fedd hvitløk, oregano, chillikrydder eller grillkrydder for å nevne noe.
Håper det smaker!
Klem
-Katrine og Sandro –
#krutonger #mat #helse #matglede #supper #tips #hjemmelaget #salater #godt #helg #søndag #hverdag
8 kommentarer
Takk igjen for dine flotte tips <3 Tenk så mye vi kunne ha spart på å bruke opp rester. Lurer på om det funker med glutenfritt brød. Vet ikke før man har prøvd!
Mia: Tusen takk <3 Så kjekt at du likte tipset 😀 Ja kan godt hende det funker med glutenfritt brød også :)) Lykke til 😀
Takk for tipset, dette må jeg prøve 🙂
Tusen takk <3 bare hyggelig :))
Flott tips! som man gjerne glemmer å bruke.. fint å få brukt opp tørt brød, og godt blir det jo også..
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk <3
Hjemmelagde krutonger er kjempe gode, mye bedre enn ferdigkjøpte! 🙂
Tessa Bennett: Ja ikke sant <3