Hei!
Pizzasnurrer er veldig populært hjemme hos oss – da forsvinner maten på et blunk! Pizzasnurrer er enkelt å lage og er en kjempegod middag, men også praktisk å ta med seg som matpakke og turmat. Vi har her laget grove vegetar pizzasnurrer med spinatblader og ost, men du kan ha i det du måtte ønske. Denne oppskriften holder til ca 24 pizzasnurrer. Blir det for mye kan de fryses ned etter de er avkjølt, og når du har lyst på er det bare å tine de på kjøkkenbenken først, og så varme de i ca 5 minutter på 200 grader varmluft i stekeovnen.
Ha en fin dag videre!
♥
♥
Grove pizzasnurrer fylt med spinat og ost
(ca 24 stk)
Deig:
6 dl fint speltmel
2 dl fibra fullkorn hvetemel
ca 3 dl lunkent vann
1/2 pose tørrgjær
1 ts salt
1/2 ts råsukker
Tomatsaus:
ca 2 ss tomatpure
ca 1 ts råsukker
ca 1 ts salt
ca 1/2 ts pepper
litt (ca 1/2 -1 dl) vann
smak til med oregano
Fyll:
ca 250 gram revet hvitost
spinatblader
Bland mel, gjær, salt, sukker og lunkent vann i en bolle til en deig. Jobb godt med den og sett den på et lunt sted ca 45 minutter for heving med et kjøkkenhåndkle over.
Lag tomatsausen med alle ingrediensene og smak til med salt, sukker, pepper og krydder du måtte ønske.
Riv hvitosten.
Når deigen er ferdig hevet drysser du mel utover bordet og kjevler ut to firkanter.
Smør utover tomatsausen og dryss osten utover og legg spinatbladene oppå.
Rull sammen til en lang “pølse” og skjær i stykker ca 2 cm bredde på hver pizzasnurr.
Legg utover på stekebrett ikledd bakepair og dryss gjerne ost på toppen av pizzasnurrene.
Stekes midt i ovnen i ca 10- 15 minutter på 220 grader.
Håper det smaker!
♥
#spisogspar #pizzasnurrer #spinat #ost #hverdag #mat #blogg #foto #helse #livsstil #matblogg #middag #lunsj #mamma #uken #Norge #høst #november #hele #matglede #tips #kosthold
Det er godt :)) Og praktisk å ha i fryseren også, om noen kommer innom…eller ta med på tur..må ikke være varme heller..bare tint..hehe.. Spinat har jeg ikke tenkt på å bruke i dem…det er jo sunt også <3<3
ÅH, nam nam!
Den oppskriften skal brukes <3 takker!
Nammmmmm….flott tips! pleier ikke lage..har lagd masse rundstykke pizza til bursdager..da tar jeg halvstekte rundstykker, gjerne de små avlange og deler i to..fyller, og steker..nammmm..veldig poplulært det også..skal jammen prøve pizza snurrer en dag..jeg elsker jo pizza..!
Pizzasnurrer er deilig
Liten snack, som er er passe til å bli mett av 
annebe: ja elsker slike pizzasnurrer, veldig godt
<3
Victoria Larsen:
Margrethe: Tusen takk, så hyggelig <3 Håper det smaker <3
dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det høres godt ut også. har ikke tenkt på det før
Ja disse pizzasnurrene er veldig gode og så kan en jo variere med fyll og sånn
<3
frodith: Ja kjempegodt <3
Nam!
Så godt det så ut! 
elisebr: Tusen takk <3 De er veldig gode :))
aah det så helt himmelsk ut, fyysøren naam
Vilde: Tuuusen takk <3 Er kjempegode
Nam de ser deilige ut
Tror jeg må prøve meg på disse for engelen elsker spinat nemlig og pizzasnurrer er jo superdigg
Takk for oppskrift <3
ladyaugust: Tuuusen takk <3 Ja de er kjempegode <3 Bare hyggelig <3
Tror ikke jeg kan vise disse til min samboer, da vet jeg hva han vil ha! Og helst mye så han får litt nedfrossent også
Kanskje man lager de som en overraskelse til julen, så har han hurtig og god mat i romjula. Hmmm…det hadde vært en ide
Ha ei kjempefin helg!
Mia: Tuusen hjertelig takk
Håper de faller i smak, hehe :)) Ønsker dere en superfin helg <3
Åh, jeg elsker pizzasnurrer! De her så kjempe gode ut!
Tessa Bennett: Tusen takk, ja de er kjempegode
Det ser kjempegodt ut. Du har så mange gode oppskrifter. Fibramel har jeg aldri sett her i butikkene. Er det grovere?
dinematvaner: Fibra fullkorns hvetemel står det på pakken, selger det på rema 1000, eller du kan bare bruke havremel eller annet grovt mel.
Takk! Kanskje jeg finner det i Norge da. Fullkornsmel har de her iallefall, da burde mengden antagelig være den samme:) Takk!
dinematvaner: Bare hyggelig, håper resultatet blir bra