Hei!
Hamburgerbrød er veldig enkelt å lage selv, og smaker så utrolig mye bedre enn de som kjøpes på butikk!
Ha en fin torsdag!
Hamburgerbrød
(6 stk)
7 dl økologisk hvetemel
2 dl økologisk havregryn
1/2 pose tørrgjær
1 ts salt
1 ss flytende honning fra Honning Centralen
2-3 dl lunkent vann
1 ss kokosolje
Topping: sesamfrø og gresskarkjerner
Bland sammen de tørre ingrediensene og tilsett litt og litt lunkent vann og kokosolje, elt godt.
Sett deigen til heving under plast eller kjøkkenhåndkle i ca 30 minutter.
Form så til hamburgerbrød,legg de på bakepapir på en stekeplate og la de heve 30 minutter til.
Sett stekeovnen på 220 grader (over og under varme) og pensel hamburgerbrødene med vann og strø over med sesamfrø og gresskarkjerner. Sett de til steking i ca 15 – 20 minutter.
Når de er ferdig stekt legger du de på rist til avkjøling.
Sponset av Honning Centralen
#spisogspar #blogg #mat #matglede #middag #hamburgerbrød #hjemmelaget #tips #sunt #godt #familie #torsdag
Ser jo kjempe gode ut!
Helt enig, hjemmelagde er myyyyye bedre :)) Ha en trivelig kveld <3
Victoria Larsen: Tusen takk <3 Hjemmelaget er best
annebe: Ja det hever burgeren til et høyere nivå ;)) Kjempegodt! Kos deg med kvelden <3
Ja det er jo så enkelt..og godt..de man kjøper er jo bare pyton..men ish..tar så lang tid å lage, så må si jeg kjøper ofte..fysjj…har jo tid..men ikke ork..hihih Flott tips!
De så kjempe fine ut og sikkert gode
lykkebobla: Tusen takk <3 Ja de ble veldig gode :))
dvergpinschere i mitt hjerte: Hihi , tusen takk <3
Mums!
dinematvaner: