Fin måte å bruke opp rester fra julematen: Lavkarbo omelett muffins

Hei!

Har du mye rester igjen etter julematen? Det kan fort bli en del rester igjen og  omelett muffins er en super måte å bruke opp rester på og det er i tillegg ganske så sunt! Jeg hadde i dag deilig juleskinke i disse  omelett muffinsene  som smakte kjempegodt og forsvant på et blunk 😀

God romjul!

❤️ 


Disse er med juleskinke, men du kan fylle de med det du ønsker.

❤️ 

Omelett muffins

(ca 8 stk små omelett muffins)

4 (store) økologiske egg

1 ss melk

litt salt

litt pepper

ca 2 ss revet ost 

fyll: feks juleskinke /pinnekjøtt/ ribbe , finhakket rødløk, ferske urter som feks timian, paprika, kokte poteter i terninger osv

Sett stekeovnen på 220 grader.

 

Visp sammen egg, melk, revet ost, salt og pepper. 

Skjær opp ingrediensene du vil ha i omelett muffinsene.

Hell omelett-røren i muffinsformer (en fordel å bruke et muffinsbrett med former oppi da røren er ganske flytende for å unngå søl.

Tilsett fyllet  og dytt det litt ned i eggblandingen med en skje, og sett midt i stekeovnen i ca 15 minutter.

 

La de avkjøles litt før du tar de ut av formene.

Håper det smaker!

 

❤️ 

 

#matglede #matblogg #helse #mattips #tips #hverdag #jul #romjul #spisogspar #helg #tips #Norge #omelett #sunt #hjemmelaget #mamma #mammablogg #livsstil #diabetes

18 kommentarer

Siste innlegg