Hei!
Grissini er enkelt å lage med få ingredienser og smaker kjempegodt som de er eller som tilbehør til for eksempel supper.
Jeg har havsalt på disse, men du kan gjerne ha sesamfrø eller parmesanost på de istedet.
Her er travle fager med diabetes og pumpeopplæring fortiden. foreløpig går det veldig fint
Ha en fin onsdag!
Grissini
(ca 20 stk)
6 dl økologisk hvetemel
ca 2 dl kaldt vann
1 ss olivenolje
1 ts maldon salt
Topping: olivenolje og maldon salt/ havsalt
Elt sammen deigen og sett den kjøleskapskaldt i plast i 20 minutter, kan gjerne stå over natten også.
Rull tynne deig-pinner og snurr deigen gjerne også. Viktig at de er tynne da blir de mer sprø og crispy.
Pensle over med litt olivenolje og dryss havsalt over.
Sett i forvarmet stekeovn på 200 grader (over og under varme) nest nederst i ovnen i ca 15 minutter til de er gylne. Rull de gjerne litt med en stekespade innimellom.
Avkjøl på rist så blir de mer crispy.
Da er de klar for å nyyyyytes!
#spisogspar #blogg #matglede #helse #tips #hverdag #italia #grissini #hjemmelaget #matfrabunnen #Norge #oppskrift #mamma #helg #Januar #vinter #uke #uken #nyttår
Så gode de så ut <3
Ja det er jo så godt..men spises bare på resturante…hihihi. Ser jo veldig enkelt ut..men akk..er nok ikke der at jeg lager sånne..altså ingen baker…men flott tips!
Nam
Ser gode ut! Ønsker deg en fin onsdagskveld
Victoria Larsen: Tusen takk <3 Kos deg med kvelden :))
Alexandra Emilie: Tusen takk <3
dvergpinschere i mitt hjerte: Ja grissini er kjempegodt! Tusen takk for det
Mia: Tusen takk <3
Det fikk jeg lyst på
frodith: Så bra
Kos deg med kvelden :))
Vet du det der synes jeg er så stilig, har alltid hatt lyst å prøve, det ser så utrolig godt ut.
Så godt ut

så digg
Nam!
Regine Ness Karlsen: Tusen takk <3
Janne: Utrolig godt
Kunne spist alt alene, hihi!
http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk <3
morsmiddag: Ja det må du prøve, veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt!
<3
tepausen.blogg.no: <3
yummy
Evelin: Tusen takk <3
kult! aldri tenk på å lage dette før!
Ida Øverland: Super enkelt og super godt ;))