Skrekkopplevelse hos frisøren!

Frisør besøket resulterte i noe som ikke var i nærheten av hva jeg hadde planlagt! Men det blir det igrunnen sjelden, håret mitt lever sitt eget liv og frisørene klør seg i hodet og skjønner ingenting når fargen de blandet inn i håret blir noe helt  annet. Alltid spennende…..! 

Jeg skjønte at noe var galt da frisøren skulle vaske ut fargen av håret mitt. Han ble helt stille og forsvant inn i et annet rom. Han ble der ganske lenge og jeg begynte å bli litt små svett og tenkte på alt mulig som kunne gå galt! Han kom tilbake med 4-5 andre frisører og de begynte å diskutere over hodet mitt hva han burde gjøre. Tilslutt ble de enige…….

Så denne gangen også ble det noe ganske annet enn hva jeg forventet meg…… Og det hjalp kanskje ikke så mye på selvtilliten at frisøren på toppen av det hele mens han tørker håret mitt og  sier “at nå ser du yngre ut” Han mente det nok godt, men jeg må innrømme at jeg følte meg fryktelig gammel da ordene traff meg.

Og med  de ordene møtte jeg meg selv i døren – er jeg virkelig så gammel? Kanskje det er dette som er midtlivskrisen? Når en går til frisøren og bestiller platina blondt hår med rosa striper? 😀 

Vel, først da jeg kom ut fra frisørsalongen var jeg ganske fornøyd med håret, selv om de rosa stripene uteble, men da jeg kom hjem og mannen min kommenterte at  blekingen var ujevn og at det var mye gult hår bak så var jeg  ikke fullt så fornøyd lenger. Nå har jeg hatt bleket hår i snart en uke og det er faktisk blitt LYSE GRØNT!!!!!!

Jeg MÅ til frisøren imorgen, kan ikke gå rundt sånn som dette med selvlysende grønt hår!  (Går nå med lue ute for å ikke skremme folk, hehe!) 

Ha en fin dag videre til dere!

 

 

 

#spisogspar #blogg #frisør #bilde #hår #mote #blondt #blondie #hverdag #helg 

 

 

27 kommentarer

Siste innlegg