Omelettrull til påske?

Hei!

Påsken nærmer seg og egg hører jo med til påske, så hvorfor ikke lage en omelettrull til påskeferien? Det er superenkelt å lage og smaker SUPERGODT!

Visste du at egg inneholder mange gode næringsstoffer som vitamin A, vitamin E, vitamin D. vitamin B 12, folat, jern og er også rik på proteiner. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg  tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget  best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet!

Ha en flott dag!

 

Omelettrull

8 egg

3 ss melk eller vann/soyamelk

ca 1 ts maldon salt

ca 1/2 pepper

ca 4 ss revet parmesanost

litt finhakket persille

 

Fyll (valgfritt)

salat

kalkunskinke

Phiadelhiaost/ snøfrisk/ majones visst ønskelig

 

Sett stekeovnen på 200 grader.

Miks omelettblandingen og hell blandingen over på en stekeplate ikledd bakepapir.

Sett den midt i ovnen i ca 8 minutter.

Når den er ferdig er det viktig at den avkjøles helt før du legger et bakepapir oppå og snur den oppned. Så legger du  fyllet på og ruller den  sammen.


 

Pakk den inn i bakepapiret og legg den i kjøleskapet i ca 40 minutter for  at formen holder seg bedre og lettere å skjære opp.

Så  kan du skjære omelettrullen i skiver og den er klar for servering!

Håper det smaker!

 

 

 

#spisogspar #blogg #omelettrull #lavkarbo #salat #proteinrik #helg #matblogg #sunt #godt #helse #livsstil #mat #tips #omelett #egg #påske #april #vår #mamma #bilde #foto #hverdag #helg 

24 kommentarer

Siste innlegg