Hei!
Her kommer en ny og oppdatert versjon av spinatpannekakene etter ønske fra ei venninne. Spinatpannekaker er sunne og smakfulle og passer både til frokost, lunsj eller til middag. De kan fylles med det du måtte ønske, her idag er de fylt med ost og salami. Spinat i pannenkaker kan være en smart måte å lure spinat inn i kosten på. Spinat er virkelig en supergrønnsak som er rik på blant annet B vitamin ( Folat), A vitamin, C vitamin, K vitamin,
Spinatpannekaker
(ca 10 middelsstore pannekaker)
2-3 dl økologisk speltmel eller hvetemel
1 dl havremel
2 -3 økologiske egg
en knivspiss maldon salt
1 ss matolje
200 gram ferske spinatblader , bruker du frossen spinat kan det være lurt å tine den først og presse mye av vannet ut av den, eventuelt bruke mindre væske i selve røren.
ca 5 dl melk /soyamelk
Ha alle ingrediensene i en blender og mos alt sammen til en røre. Er røren for tynn tilsetter du litt mel eller væske visst den er for tykk.
Stek på middelshøy varme (gjerne med en liten klatt smør) tynne pannekaker i en stekepanne. Revner pannekakene lett kan det hjelpe med et ekstra egg i røren.
Vi hadde idag ost og salami i pannekakene da ble de mettende og gode – supert til middag.
Da er de klare for å nytes!
#spisogspar #blogg #mat #pannekaker #spinatpannekaker #mamma #matblogg #helse #livsstil #Norge #sommer #juni #matglede #helse #trening #spinat #hverdag #helg #tirsdag
Dette var en ny vri. Ser spennende og veldig godt ut!
Thomas Frydenberg: Tusen takk :)) Ble veldig gode :))
Det så jammen litt godt ut
Annerledes 
frodith: Dette er sååå godt :))
Ser godt ut
STINE: Tusen takk <3 De smakte kjempegodt <3
Nam, ser spennende og godt ut! <3
stinem: Tusen takk <3
faktisk aldri hørt om spinatpannekaker, så dette var spennende!
Spennende, må testes noen gang tror jeg!
Renate: Takk, ja disse pannekakene er kjempegode :))
RebeccaHasselgard: De er såååå gode :))
Så nydelig og god den så ut!
elisebr: Tuuusen takk <3