Hei!
Dagens mat-tips er omelettrull som er veldig enkel å lage, fyll med ditt favoritt pålegg og grønnsaker og du har et herlig måltid! Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet 😉
Omelettrull
8 egg
3 ss melk/ fløte /vann/ soyamelk
ca 1 ts salt
ca 1/2 pepper
4 ss revet parmesanost
litt finhakket persille
Fyll (valgfritt)
salat
kalkunskinke
Tine naturell smøreost
Sett stekeovnen på 200 grader.
Miks omelettblandingen og hell blandingen over på en stekeplate ikledd bakepapir.
Sett den midt i ovnen i ca 8 minutter.
Når den er ferdig er det viktig at den avkjøles helt før du legger et bakepapir oppå og snur den oppned. Så legger du fyllet på og ruller den sammen.
Pakk den inn i bakepapiret og legg den i kjøleskapet i ca 30 minutter for at formen holder seg bedre og lettere å skjære opp.
Så kan du skjære omelettrullen i skiver og den er klar for servering!
Håper det smaker!
Ha en flott dag!
#spisogspar #matglede #lavkarbo #diabetes #måltid #oppskrift #matfrabunnen #omelettrull #lavkarbo #salat #proteinrik #helg #matblogg #sunt #mandag #august #sommer #høst #uke #tips
Ser fantastisk godt ut 😀
Omelettrull er kjempegodt. Jeg fylte min med salat av cremefraiche, frisk blomkål og forhåndsstekt bacon i biter. Yummy! ;D
Dette har jeg prøvd ut flere ganger og det er kjempe godt! Artig å gjøre litt mer ut av omeletten 😀
Victoria Larsen: ja sant det er godt :))
irenglede: Mmm det hørtes veldig godt ut :))
Henriette Thorkildsen: Tusen takk <3
Så smart og godt det så ut! 🙂
elisebr: Tusen takk <3
Det ser jo så godt ut…mener å ha sett en lignende før..og tenkt at DET må jeg lage en dag…hihih..takk for tips!
dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det har du sikkert, jeg har også publisert dette tidligere… 😀 Tusen takk :))
Ja, jeg koste meg med den. Hei så lenge. ;D
irenglede: Tusen takk for så flott tilbakemelding, veldig kjekt å høre <3 😀
så utrolig kult! Aldri sett noen lage omelett rull før 🙂
Jannicke Elnæs: Tusen takk :)) Ja det er veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt 😀
;D
irenglede: 🙂