Hei!
Jeg hadde så lyst på fløtekarameller og etter å ha snoket litt rundt på nette fant jeg noen oppskrifter på nettopp dette. I fjor laget jeg fudge med peanutter og bringebær på toppen- det ble veldig godt, men jeg noterte ikke ned oppskriften, så nå fant en oppskrift hos Caroline Berg Eriksen som jeg ble inspirert av, men jeg hadde ikke sukrin gold så da ble det sukrin melis istedet – og hjelpes dette ble søtt og godt! ADVARSEL: det er vanskelig å stoppe å spise de….!
Hvit fudge
(ca 12-14 biter)
100 gram smør
2 dl kremfløte
3 ss sukrin melis, for brune fudge bruk sukrin gold
skivete mandler
maldon salt
Start med å smelte smøret. Når smøret er smeltet tilsetter du fløten som røres inn. Bland inn sukrin mens du rører og gir det et lite oppkok. Skru ned varmen og rør hele tiden til den begynner å bli tykk og litt seig. Legg skivete mandler på et bakepapir i en liten brødform. Hell så over fudgen i formen og dryss over mandler og gjerne litt maldonsalt og sett det i kjøleskapet til det er helt stivnet, det vil ta noen timer så den bør helst stå over natten.
Oppbevar i kjøleskapet, eller nytes med en gang.
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #mat #lavkarbo #fløtekarameller #hverdag #helg #sukkerfri #godt #søtt #matfrabunnen #lavkarbokaramell #torsdag
Å så god ut. Ha en fin dag
julietalivstil: Ble vanvittig godt! 😀 Ha en super dag <3
Ser jo nydelig ut! 🙂
Victoria Larsen: Tusen hjertelig takk <3 Det smakte kjempegodt 😀
Spennende!
Torunn Veseth: Takk 😀 Det ble veldig godt :))
Så skikkelig deilig ut <3 ..trur jeg skal prøve de til helga - men bytte ut mandler med valnøtter...hmmmm =D
Helene: Tusen takk <3 Ja disse synes jeg var helt nydelige 😀 Håper du liker de :)))
Hehe.. ja noen ting kan nesten bli for godt.. :)) Ser gode ut <3
annebe: Hehe, ja ikke sant :)) Tuusen takk <3
Sikkert gode, ikke SUNNE direkte de heller…? Men uten sukker 😀
frodith: Ikke så veeeldig sunne med alt det fettet, men uten sukker … 😀 Og veldig gode :)))
Herregud det så utrolig godt ut 😀
Becca Alexandra: Tusen takk <3
Ser godt ut!
Jeg bruker av og til sukrin, honning og frukt som en erstattning for sukker.
Ingrid Kristine: Tusen takk <3 Ja jeg tror no det er bra å variere litt på søtning og redusere sukkerinntaket 🙂
Helt enig! Vi får bruke det vi har tilgjengelig, som ikke er sukker haha!
Så utrolig godt ut!
Victoria Grøtting: Tusen takk <3