Hei!
Disse fiskepinnene ble kjempegode og forsvant på et blunk! Super-enkle å lage er de også
Fiskepinner
(ca 10 stk )
400 gram hvit fisk, sei eller torsk uten skinn og ben.
ca 10 gram mandelmel
ca 10 gram sesammel
ca 1/2 ts salt
ca 80 gram Bacongull
2 små egg
Sett stekeovnen på 200 grader
Tin fisken og skjær i passende fiskepinne-stykker.
Finn frem 3 skåler.
I skål 1 blander du salt, mandel og sesammel.
I skål 2 visper du eggene.
Knus Bacongull i en blender og ha dette i skål 3.
Dypp så fiskestykkene i først mel, så egg og tilslutt i most Bacongull.
Legg fiskestykkene på stekeplate med bakepapir og sett midt i stekeovnen i ca 20 minutter.
Server feks med rømme og hvitløksdressing og en salat til.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #middag #lavkarbo #fiskepinner #hjemmelaget #matfrabunnenav #lavkarbofiskepinner #hverdag #mat #tirsdag
Det så godt ut, det får jeg prøve en dag
Simba The Lion: Ja det var kjempegodt :))
Dette ser kjempe godt ut!
Nam ! De er nok myyye bedre enn di kjøpte.. Ha en fin kveld <3
Nam så godt
Sikker på hjemmelagde sånne er supergodt <3
frodith: Ja de ble veldig gode :))
Vilde: Ja de ble kjempegode <3
annebe: Tusen takk <3 Ja de smakte godt :)) God kveld til deg <3
Victoria Larsen: Tusen takk <3
Høres rart ut med mandelmel til fiskepinner, men kan være jeg blir nysgjerrig nok….:)
maiken: Det smaker ikke så mye av mandelmelet, ikke når det er blandet med sesammel og bacon gull.
Har aldri prøvd å lage det selv
Går det ann å bytte ut bacongull med noe annet?
Mulig det kan droppes og bare dyppe de i melet, men det har jeg ikke testet ut
Lavkarbobrød
Du kan la noen skiver lufttørke før du maler/kverner de og erstatter det med Bacongull. Bruker ofte Rema 1000 sitt Proteinbrød selv