Hei!
Igår laget jeg fiskegrateng eller fiskeform med hvit fisk, chili, og masse deilige grønnsaker. Dette ble en kjempegod smaksopplevelse, dessverre ble ikke bildene så fine, jeg får prøve å ta bedre bilder neste gang
Fiskegrateng/ fiskeform
(ca 6 porsjoner)
400 gram hvit fisk feks torsk, sei eller steinbit
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
1 gulrot
1/2 chili
1 ramsløk
1 fedd hvitløk
Hvit saus
2 dl fløte
3 ss phiadelphiaost
2 egg
salt
1/2 ts malt muskat
Topping:
ca 60 gram Bacon gull
revet hvitost (ønsket mengde)
Bruker du frossen fisk er det lurt å tine den først.
Start med å vaske og skjære opp grønnsakene. Skjær chillien på langs og fjern frøene før du finhakker den. Press hvitløken.
Visp sammen smøreost og fløte, salt og muskat i en kasserolle på middelshøy varme, det skal kun varmes opp, ikke koke. Tilsett et og et egg mens du visper.
Legg så fisk skåret i terninger og grønnsaker i en ildfast form og hell sausen over.
Ha Bacon gull i en blender og mos det godt før du strør det sammen med revet hvitost (ønsket mengde) over det hele tilslutt.
Sett fiskegratengen/fiskeformen midt i stekeovnen for steking i ca 40 minutter på 200 grader (oppe og nede varme) til alt er mørt.
Server gjerne med en salat til.
Håper det smaker!
God helg videre!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #fiskegrateng #lavkarbo #matglede #tips #helg #mattips #middag #lavkarbofiskegrateng #lavkarbomiddag #fisk #oppskrift #matfrabunnenav #grønnsaker #fiskeform
Dette så skikkelig godt ut!
Å det er god mat det, husker mamma sin .. <3 Chili i har jeg ikke smakt i ..men sikkert godt ..om en ikke tar i alt for mye..hehe.. Lørdagsklem <3
Så godt, tror faktisk aldri jeg har smakt hjemmelaget fiskegrateng før hehe
Så nydelig!!
Skal legge meg denne på minne…lager noe lignende..men ikke helt lik..så takk for tips!
Toini: Kjekt du likte tipset, artig å prøve noe nytt :))
Victoria Larsen: Tusen takk <3
Iselin Renée: Er veldig godt
annebe: Ble godt med litt spicy smak i også :)) God lørdagsklem til deg <3
Pie in the sky: Tusen hjertelig takk
Er bare innom med en liten klem fra Gøteborg
frodith: Så koselig at du kommer innom
God klem til deg og kos dere masse <3
Så nydelig og godt det så ut!
God helg til deg og dine <3
Tusen takk <3 god helg til deg og dine :))
tusen takk
<3 Klem <3
Jeg prøvde å lage den:) kjempe god
Trine yvonn: Tusen takk <3 Så kjekt at den falt i smak <3<3<3
elisebr: <3
Så snålt – vi snakka akkurat om fiskegrateng….. denne må vi prøve <3
Margrethe: Hihi, ja jeg la ut denne igår :)) Ja denne ble god med mye smak :)) <3
Du er så flink, lærer masse nytt. Å bruker oppskriftene dine
Kristin Hårstadstrand Olsen: Tusen takk <3 Veldig kjekt å høre <3
Antall grader ovnen skal stå på?
200 grader (over og under varme) Skal skrive det inn i oppskriften
