Foccacia (lavkarbo)

Hei!

Dette hjemmelagete foccicia – brødet smakte helt nydelig, og var perfekt tilbehør til gulrotsuppen (oppskrift på den kommer senere idag)

Brødet er glutenfritt og inneholder lite karbohydrater,  selv om det er laget med “alternative” ingredienser ble det  både luftig og god på smak!

Foccacia

( 1 brød )

ca 100 gram finmalt sesam-mel

4 egg

90 gram phiadelphiaost

1/2 dl fløte

1 1/2 ss fiberhusk

1 1/2 ts bakepulver

1/2 ts salt

1 ts sukrin gold eller annen søtning

 

sorte oliven (mengde etter ønske)

olivenolje

havsalt

oregano eller andre urter

 

Sett stekeovnen på 175 grader (over og under varme)

Ha alle ingrediensene (ha olivene i tilslutt) i en kjøkkenmaskin og la den kjøre til alt er blandet godt sammen. Tilsett så oppskjærte oliven, spar gjerne litt til topping også. Hell den litt seige røren over i en  form, jeg brukte en kakeform str: 20 cm. 

Dryss litt havsalt over og gjerne oregano eller anndre urter, og hell litt olivenolje over tilslutt.

Sett foccacian midt i ovnen i ca 40 minutter.

Håper det smaker!

 

 

Klem

– Katrine –

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #foccacia #lavkarbo #brød #lavkarbofoccacia #lavkarbobrød #matfrabunnenav #hverdag #matblogg 

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg