Hei!
Dette hjemmelagete foccicia – brødet smakte helt nydelig, og var perfekt tilbehør til gulrotsuppen (oppskrift på den kommer senere idag)
Brødet er glutenfritt og inneholder lite karbohydrater, selv om det er laget med “alternative” ingredienser ble det både luftig og god på smak!
Foccacia
( 1 brød )
ca 100 gram finmalt sesam-mel
4 egg
90 gram phiadelphiaost
1/2 dl fløte
1 1/2 ss fiberhusk
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ts sukrin gold eller annen søtning
sorte oliven (mengde etter ønske)
olivenolje
havsalt
oregano eller andre urter
Sett stekeovnen på 175 grader (over og under varme)
Ha alle ingrediensene (ha olivene i tilslutt) i en kjøkkenmaskin og la den kjøre til alt er blandet godt sammen. Tilsett så oppskjærte oliven, spar gjerne litt til topping også. Hell den litt seige røren over i en form, jeg brukte en kakeform str: 20 cm.
Dryss litt havsalt over og gjerne oregano eller anndre urter, og hell litt olivenolje over tilslutt.
Sett foccacian midt i ovnen i ca 40 minutter.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #foccacia #lavkarbo #brød #lavkarbofoccacia #lavkarbobrød #matfrabunnenav #hverdag #matblogg
Nam, elsker Foccacia 😀
Nam 😋 du er flink:) takk for god lunsj:)
Namm..ser godt ut ja…flink er du! og takk for flotte tips!
Foccacia er godt altså. Spiste masse av det i Italia i fjor. Liker den helt plaine jeg da 😀
frodith: Ja foccacia er kjempegodt :))
Toini: Tusen takk, Toini :))
Trine yvonn: Tusen takk for så fin tilbakemelding <3
Julie Storlien: Ja foccacia er kjempegodt <3
Så deilig! Jeg elsker foccacia 🙂
Pie in the sky: Tusen takk <3
Ser perfekt ut! Hvordan er det å fryse den?
Annhild Skoglund: Tusen takk <3 det har jeg ikke prøvd 🙂