Testing av (smartkarbo) kakemix

Hei!

Dette ble en kjempegod kake som jeg har laget min egen lille vri på, jeg tilsatte både bakekakao og vaniljepulver i røren – og dette ble en kjempegod kake!

Mannen min fikk denne kaken servert til bursdagen sin og den forsvant på et blunk, hehe! 

Kakemixen er både glutenfri og sukkerfri, den er i tillegg fiberrik og rik på protein.

Alltid moro å kunne nyte en kake med god samvittighet, ikke sant? :))

 

Marmorkake med melisglasur

1 pakke kakemix fra Funksjonell mat

2 ss bakekakao (til halve kake-røren)

1 ts vaniljepulver

1 ts  ingefær

1 – 2 ts kanel

 

Topping:

sukrin melis

sitron

vann

bringebær til pynt

 

Følg oppskriften på pakken. Tilsett vaniljepulver og krydder og bland det godt inn i røren. Hell ca halve røren over i en annen skål  slik at du har to skåler med kakerører, og bland bakekakao inn i den ene røren. Hell så lagvis hvit og brun kakerøre i en kakeform.

Stekes som angitt på kakemiks pakken.

Lag melisglasur av sukrin melis, litt presset sitron saft og vann og ha det over avkjølt kake.

Pynt gjerne med bær tilslutt.

 

Håper det smaker!

 

Ps: Kaken passer også supert å servere til jul med smak av julekrydder som nellik, ingefær og kanel og gjerne tørket frukt i også.

 

Sponset  av Funksjonell mat.no

 

 

Klem

– Katrine – 

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #kake #lavkarbo #kakemiks #funksjonellmat #hverdag

 

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg