Hei og god lørdag!
Jeg elsker desserter og sjokoladepudding er intet unntak. Dagens dessert-tips er lavkarbo sjokoladepudding med hjemmelaget lavkarbo vaniljesaus. Dette ble en kjempegod smaksopplevelse!
Sjokoladepudding
(4 porsjoner)
4 dl kremfløte
1 dl vann
4 ss sukrin melis etter smak (eller annen søtning)
5 gelatin blader
1/2 -1 ts vaniljepulver (smak til)
ca 4- 5 ss bakekakao (smak til)
Start med å legge gelatin bladene i kaldt vann til de myke.
Gi et oppkok til fløte, vann, søtning, vaniljepulver og bakekakao mens du rører.
Klem vannet av gelatinen og visp den inn i den kokende varme kakaoblandingen.
Visp godt for å unngå klumper.
Hell så sjokolade blandingen over i en skål eller i glass.
Sett det i kjøleskapet til det er stivnet.
Server med vaniljesaus, vispet krem og gjerne friske eller frosne bær.
Oppskrift på vaniljesaus finner du HER.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede # lavkarbo #dessert #lavkarbotips #sjokoladepudding #lavkarbosjokoladepudding #tips #mattips #helg #fredag #julehelg #nyttårshelg #helse #kosthold #matfrabunnen #oppskrift
Elsker sjokoladepudding, så denne må jeg definitivt prøve en dag! : D
Flotte tips! ser jo ut som vanlig og smaker helt sikkert godt! ha en god dag!
Ser supergodt ut! Lurer på om du bruker samme oppskrift til vaniljekrem, bare litt mindre væske?
Jeg laget skoleboller her en dag, med hjemmelaget krem etter en litt plundrete oppskrift. Den ble ikke så veldig god…., mens denne vaniljesausen er jo svært enkel å lage….
Tusen takk <3 ja til vaniljesaus blir det mer væske enn til vaniljekremen. denne sausen er enkel og god
Det så godt ut
Tusen takk<3
Mmm det er så godt det
Iselin Renée: Ja det ble kjempegodt, selv denne sukkerfrie varianten
Nå er denne laget, gleder meg til å smake ikveld
Noen som vet ca karboinnhold i en posjon ??
Monica: Det blir ca 5 karbs pr porsjon :)) Håper det smaker! <3