Hei!
Denne fiskegratengen eller fiskeformen med hvit fisk, chili, og masse deilige grønnsaker ble en kjempegod smaksopplevelse, dessverre ble ikke bildene så fine, jeg får prøve å ta bedre bilder neste gang
Fiskegrateng/ fiskeform
(ca 6 porsjoner)
400 gram hvit fisk feks torsk, sei eller steinbit
1/2 brokkoli
1/2 blomkål
1 gulrot
1/2 chili
1 ramsløk
1 fedd hvitløk
Hvit saus
2 dl fløte
3 ss phiadelphiaost
2 egg
salt
1/2 ts malt muskat
Topping:
ca 60 gram Bacon gull
revet hvitost (ønsket mengde)
Bruker du frossen fisk er det lurt å tine den først.
Start med å vaske og skjære opp grønnsakene. Skjær chillien på langs og fjern frøene før du finhakker den. Press hvitløken.
Visp sammen smøreost og fløte, salt og muskat i en kasserolle på middelshøy varme, det skal kun varmes opp, ikke koke. Tilsett et og et egg mens du visper.
Legg så fisk skåret i terninger og grønnsaker i en ildfast form og hell sausen over.
Ha Bacon gull i en blender og mos det godt før du strør det sammen med revet hvitost (ønsket mengde) over det hele tilslutt.
Sett fiskegratengen/ fiskeformen midt i stekeovnen på 200 grader (oppe og nede varme) for steking i ca 40 minutter til alt er mørt.
Server gjerne med en salat til.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #fiskegrateng #lavkarbo #matglede #tips #helg #mattips #middag #lavkarbofiskegrateng #lavkarbomiddag #fisk #oppskrift #matfrabunnenav #grønnsaker #fiskeform #hverdag #januar #blogg #onsdag
Så nydelig!
Victoria Larsen: Ja denne smakte kjempegodt :)) Tusen takk <3
Så da god ut den også da…og bildene var da helt fine de..syns jeg…Ha en god dag!
Det så deilig ut uansett
Vi hadde fiskegrateng i går. I dag får det bli noe annet 
Det så godt ut (:
Denne skal jeg lage, har bare glemt å lage fiskegrateng på evigheter…
Bildene var fine de! og forresten så det ut som det var reker der under osten, og det vil jeg ha med i min grateng…:)
Så digg det ser ut

Jeg la også ut en fiskegrateng på bloggen min her om dagen
ja kjempegodt med fiskegrateng :))
Jeg lager den nå,men finner ikke steketemperatur
. Gleder meg til å spise den etterpå. Tar den med til datteren min når jeg skal hjelpe henne med flyttepakking etterpå. 200 grader?
Tone: Ja det ser jeg har falt ut! 200 grader er riktig!
Denne er kjempegod og er et “must” på middagsbordet vårt opptil flere ganger i måneden! Anbefales!! Takk for at du deler så mye god lavkarbo-mat!
Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding

veldig kjekt at dere likte den 