Hei!
Kremkake er bare det beste jeg vet, og nå som det er helg må det være lov å kose seg litt ekstra, og denne
kaken (som også er glutenfri) med lite karbohydrater, toppet med krem og bringebær kan da nytes med god samvittighet!
Lavkarbo kremkake
(kakeform ca 18 dm)
Kakebunn:
150 gram mandler males til mandelmel
50 gram hasselnøtter males til nøttemel
4 eggehviter
60 gram sukrinmelis (eller annen søtning)
1 ss mykt smør
1 liten ts kanel
1 ts bakepulver
Topping:
ca 3 dl kremfløte
friske bær, jeg hadde her bringebær som inneholder lite karbohydrater
Sett stekeovnen på 160 grader (over og under varme)
Visp eggehviter til en fluffy krem som kan stå av seg selv.
Bland sukrin eller annen søtning, bakepulver og mandelmel sammen. Bland kanel og mykt smør inn også.
Vend så dette forsiktig inn i den fluffy eggehviten.
Kle en kakeform med bakepapir og hell kakerøren i formen og sett midt i stekeovnen i ca 20 – 25 minutter.
Når kaken er ferdig tar du kaken ut og lar den stå å kaken avkjøles litt.
Visp kremfløte til krem. Skjær bunnen i to eller ha en høy bunn, jeg hadde krem imellom lagene og oppå, da synes jeg den ble ekstra god, men det er også godt å ha en høy bunn toppet med krem og bær.
Pynt kaken med bær.
Server og nyyyyyyt!
God helg!
#spisogspar #blogg #matglede #helse #tips #lavkarbo #mat #kake #kremkake #dia #sunn #uke #hverdag #helg #tips #oppskrift #matfrabunnen #lavkarbokake #fredag #keto
ååå nam!!! 😀 God helg!
I r l i n: God helg til deg også 🙂
Fikk litt sommerfølelsen nå altså… <3<3
annebe: Ja, hihi, kremkake og bær… <3 Ikke så lenge til nå.. :)) <3
Den så skikkelig frisk og god ut 🙂 Mye bær gjør susen 🙂
Godt med litt helgekos 😉 Så god ut ^^
Og jeg elsker slike kaker 😀 !!!! Mmmmmmmmmmmmmmmm <3
Etdiktomdagen: ja sant det er godt :)) <3
Søtmonsen ): Tusen takk 🙂
frodith: Tusen takk <3