Hei!
Det er helg igjen og hva er vel bedre enn å feire med et lavkarbo pannekake-tårn med krem og skogsbær? Denne pannekake-kaken er superlett å lage og smaker helt nyyyydelig! 🙂
Mini- pannekaker
(ca 5 stk)
50 gram mandelmel (malte mandler, ikke fett reduserte)
30 gram kokosmel
2 egg
2 dl fløte
litt salt (en knivspiss)
ca 1 -2 ts sukrin gold eller annen søtning
1 ts psyllium
1 ts bakepulver
ca 1 /2 ts vaniljepulver
Fyll:
ca 2 dl kremfløte
vaniljepulver etter smak
ca 150 gram frosne skogsbær blanding (kjøpt hos Rema 1000)
ca 1-2 ts sukrin :1 eller annen søtning etter smak
Topping: Fibersirup gold (kan sløyfes)
Visp ingrediensene sammen og la svelle i 10 minutt.
Stekes i litt smør på stekepanne eller uten smør på takke.
Når oppsiden av pannekaken er tørr kan du snu den slik at den stekes på andre siden.
Legg pannekakene på rist til avkjøling.
Gi et lite oppkok til den frosne skogsbær blandingen og tilsett sukrin eller annen søtning etter smak. Avkjøl.
Lag pannekake tårn med krem og bær. Legg en pannekake på et serveringsfat og dander krem og avkjølt skogsbær imellom hver pannekake, også på toppen. Hell litt fibersirup gold over og server og nyyyyyyt!
Håper det smaker!
Ha en fin dag videre!
💕
Sponsor: Funksjonellmat.no
#spisogsoar #blogg #matglede #tips #helse #pannekaker #pannekakedag #lavkarbo #lavkarbopannekake #oppskrift #hverdag #matfrabunnen #fredag #keto #helg
skikkelig gode ut😀
Wow ! Lekkert og sikkert smakfullt tårn det der :)) God helg <3
Det så himmelsk ut 🙂
Nam 🙂
Ser herlige ut!
Ser veldig lekkert ut, og smaker helt sikkert veldig godt. Men tør du bruke bærene uten å koke de opp først? Jeg er blitt helt “umulig” med det, kjøper frosne norske bær på Rema , men gir de alltid et oppkok før jeg bruker de
maiken: Har gjort det ja, og det samme med smoothies……. Før kokte jeg de alltid, men har ikke gjort det siste tiden, bare skylt de.