Hei!
Dette er bare så godt og superenkelt å lage: omelettmuffins som passer til både frokost, lunsj, supert til piknik og til kveldsmat.
Omelettmuffins
(ca 7 -8 stk)
7 økologiske egg
3 ss fløte
4 ss grovrevet parmesanost / hvitost
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Fyll: feks 1/2 paprika, tomat, skinke, bacon, vårløk og gjerne friske urter som timian og eller oregano
Stekes på 220 grader.
Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. Tilsett så det du måtte ønske av paprika, skinke osv….
Hell eggeblandingen over i muffinsformer (lurt å pensle formene med litt olje først) og stek midt i stekeovnen i ca 10 -15 minutter.
Når muffinsene er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. La de stå å avkjøles litt før du kan spise den.
Da er de klare for å nytes!
Håper det smaker!
Ha en flott dag!
#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #frokost #lunsj #tips #oppskrift #omelett #mat #hverdag #blogg #spisogspar #matblogg #foto #omelettmuffins #lavkarbotips #lavkarbomuffins #lavkarboomelett #matfrabunnen #keto #sunt #katrinestenhjem
De så fantastisk nydelig ut. Så deilig med litt inspirasjon<3
Veldig kjekt å ha med seg 🙂
De ser helt herlige ut! Har ikke prøvd..men skal prøve…ha en god kveld!
Såå nydelig :-))
Victoria Larsen: Tusen takk <3
Toini: Tusen takk <3 ja de er kjempegode 😀 God kveld!
Iselin Renée: Ja, disse er super tur-mat 🙂
CamyReed: Tusen takk <3
Sånne matmuffins er kjempegodt 🙂
frodith: Ja de er kjempegode :)))
Fristet!
SIRI ALVÆR: Tusen takk <3
Så gode ut!
julietalivstil: Tusen takk <3 😀
Så godt det så ut! 🙂 <3 God helg til deg og dine <3 Klem <3
elisebr: Tusen takk <3 God helg til deg og dine :)) God klem <3