Lavkarbo dessert tips til påske

Hei!

Egg hører med til påske, og eggedosis er en barndoms dessert jeg ofte spiste i påsken. Eggedosis er godt litt i “glemmeboken” de siste årene,  til tross for at den er så enkel å lage og smaker kjempegodt! Smaker du til med revet appelsinskall, rev et sjokolade og/ eller friske bær så har du en smakfull dessert!

Eggedosis (lavkarbo)

Beregn 1 egg per porsjon

smak til med sukrin melis, ca 1/2 – 1 ss per porsjon etter smak

Rasp gjerne skall av en vasket appelsin og bland inn i eggedosisen for en frisk appelsin  smak.

Topp med revet sukkerfri sjokolade, eller legg sjokolade og eggedosis lagvis på glass.

Topp gjerne også med friske eller tinte bær og gjerne litt pisket krem.

 

Server og nyyyyt!

 

God helg!

💕

 

#spisogspar #blogg #lavkarbo #lavkarbodessert #dessert #eggedosis #lavkarboeggedosis #tips #hverdag #helg #blogg #matglede #helse #sunn #godt #lavkarbotips #keto #påske #påskedessert

 

7 kommentarer

Siste innlegg