Hei!
Denne panna cottaen fikk terningkast 6 av ungene mine! Jeg har pyntet med blåbær på toppen så vi får fargene rødt, hvitt og blått – dette er absolutt en dessert verdig for 17.mai
Panna cotta med bringebærsaus
(4 porsjoner)
2,5 dl fløte
3 dl gresk yoghurt fra Lindahl
noen dråper vaniljeessens
3 ss sukrin melis
1 ss fibersirup clear
3 gelatinplater
Bringebærsaus
200 gram frosne bringebær
3 ss sukrin melis
1 ss fibersirup clear
Legg gelatinplatene til bløt i en mugge med kaldt vann.
Ha fløte i en kasserolle sammen med et par dråper vaniljeessens, fibersirup og sukrin.
Varm opp til kokepunktet mens du rører.
Sett det tilside litt, mens du tar gelatinplatene opp fra vannet og klemmer vannet ut av de.
Visp de bløte gelatinplatene inn i den varme fløteblandingen til de er helt oppløste.
La dette stå og avkjøles litt før du visper inn gresk yoghurt.
Hell så panna cottaen over på glass og sett i kjøleskapet. Det vil ta ca 2-3 timer til de er stivnet.
Lag bringebærsaus
Varm bringebær i en kasserolle sammen med sukrin og fibersirup clear. La dette koke opp.
Ha bringebærene over i en sil og sil ut sausen i en skål. Ha det over i kasserollen igjen og gi det et lite oppkok en gang til, og sett det så til avkjøling.
Når panna cottaen er stivnet har du bringebærsausen på toppen og pynter gjerne med blåbær eller andre bær.
Håper det smaker!
#spisogspar #blogg #matglede #tips #helse #lavkarbo #lavkarbodessert #ketose #lavkarbolivsstil #pannacotta #lavkarbopannacotta #hverdag #helg #17-mai #mai #lavkarbokos
Deilig. Jeg har fått skikkelig sansen for alt mulig av desserter og kaker i det siste
For en god ide til 17 mai! De ser nydelig ut <3 Ha en kjempefin dag
Utseendemessig får den topp terningkast av meg også..også regner jeg med den smaker helt nydelig <3<3
Ser jo så flotte ut! og et flott tips! ha en god kveld!
Toini: Tusen takk <3 Ha en god kveld!
annebe: Tusen takk <3 Ja dette smakte veldig godt :)) <3
Mia: Tusen takk
<3 Ha en god kveld <3
frodith: Hihi, jeg også
<3
Nam! Perfekt 17-mai dessert!
Siri Alvær: Tusen takk <3 Ja denne er kjempegod :))