Hei!
Chiapudding med mandelsmør er en super start på dagen eller en god og mettende lunsj. Det fine med mandelsmøret er at metthetsfølelsen varer mye lengre. Jeg har toppet chiapuddingen med nyrørte bringebær søtet med sukrin melis – min favoritt!
Chiapudding
(1 porsjon)
2 dl kokosmelk
2 ss chiafrø
smak til med søtning, feks sukrin melis
Miks ingrediensene sammen med en gaffel og sett det kaldt mens du lager mandelsmøret.
Mandelsmør
(en liten porsjon)
100 gram mandler
en liten klype salt
1 ts sukrin gold (kan sløyfes)
1/2 ts kanel (kan sløyfes)
Sett stekeovnen på 180 grader.
Legg mandlene utover et bakepapir på en stekeplate.
Sett mandlene midt i ovnen i ca 10 – 12 minutt.
Når de er ferdig ristet har du de over i en blender og la maskinen gå til de blir til mel og videre til fettet begynner å komme ut av mandlene. Tilsett nå salt og eventuelt sukrin og kanel. La blenderen kjøre til du har fått mandelsmør.
Ha mandelsmør i bunnen på et glass, så heller du chiafrø og kokosmelk- blandingen over (ha gjerne et lokk eller plast over glasset og sett det i kjøleskapet til det er stivnet, det tar minst 2 timer, la det gjerne stå over natten.
Før servering kan du ha nyrørte bringebær søtet med feks sukrin melis på toppen og du har et deilig, friskt og mettende måltid.
Håper det smaker!
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #chiapudding #lavkarbo #mandelsmør #tirsdag #frokost #ukestart #lunsj #måltid #mat #hverdag #ketose #lavkarbotips #lavkarbofrokost #mandelsmør
Oi nam det der ser så digg ut! Jeg elsker slike krukkegodiser og denne er jo sunn og helt sikkert gooood <3 Takk for tips 😀
Høres veldig godt ut…Ha en god kveld!
Det ser godt ut med sånne puddinger 🙂 eller grøt. Må kanskje prøve en gang 🙂
frodith: Ja jeg er veldig glad i den type mat :))
Toini: Tusen takk <3 God kveld til deg 🙂
ladyaugust: Tusen takk, så kjekt at du synes det :))
Nam:))
🙂
Takk for oppskrift, denne kan lett anbefales! 🙂
barneblikk: Tusen takk <3