Hei!
Poster disse rundstykkene igjen som var veldig populære hjemme hos oss 🙂 De er laget med blant annet cottage cheese og egg, solsikkefrø og linfrø som gjør de ekstra gode :))
Rundstykker med cottage cheese
(9 stk)
2 egg
40 gram solsikkekjerner
60 gram linfrø
70 gram malte mandler
30 gram finmalt sesammel (fåes hos bl.a helsekost butikker og Funksjonellmat.no)
ca 2 ss fiberhusk /psyllium
1 liten boks cottage cheese
2 ts bakepulver
1 ts salt
Sett stekeovnen på 180 grader (over og under varme)
Visp eggene til luftig eggedosis.
Tilsett alt det tørre og cottage cheese. Bland godt sammen og la det svelle ca 5 minutter. Tilsett mer fiberhusk viss deigen er veldig våt. Men deigen skal være klissete.
Jeg hadde den litt klissete deigen i muffinsformer for å holde den på plass . Stek de midt i ovnen i ca 20 minutter – dette kan variere fra ovn til ovn så lurt å følge med!
Håper det smaker!
Ønsker deg en super dag!
#spisogspar #blogg #matglede #lavkarborundstykker #lavkarbo #keto #mattips #lavkarbotips #frokost #lunsj #kveldsmat #lavkarbofrokost #hverdag #sommer #ferie #lketose
Disse så jo både sunne og gode ut 😀
Fantastisk fristende utseende på dem 🙂
frodith: Tusen takk :)) De er kjempegode 😀
Iselin Renée: Tusen takk <3 Anbefales å prøve :))
Ser så gott ut <3
Sarah: Tusen takk <3 🙂
Nam ! Skal lage slike en dag snart :)) Klem <3
åå så deilig<3
Ser veldig gode ut👍🏻Vet du hvor mye karb,fett,protein det er i disse?
Tusen hjertelig takk :))
Tusen takk 🙂 Det er ca 1-2 gram karb i disse rundstykkene, fett og proteiner regner jeg ikke på, du finner info om dette hos matvaretabellen.no 🙂
Tusen takk <3 ja det anbefales :)) god klem <3
Disse ser fantastiske ut. Gleder meg til å prøve!
Hvordan oppbevarer du dem? I kjøleskap? Hvor lenge vi du si de holder seg?
Tusen takk <3 Jeg har oppbevart dem i plastpose i romtemperatur tilsammen 3 dager, det har gått fint.
Deigen ble ikke våt, heller for tørr.. er det virkelig 2 SS fiberhusk som skal brukes?
Ja 2 ss fiberhusk, kanskje du har brukt fettredusert mandelmel da blir deigen veldig tørr