Hei!
Det er helg og da må det være lov å kose seg litt ekstra 🙂 Disse lavkarbo fløte-karamellene er helt himmelsk gode, når en først begynner å spise er det virkelig vanskelig å slutte!
Fløte-karameller
(ca 20 stk)
45 gram smør
2 dl fløte
35 gram sukrin gold
2 ss fibersirup gold
Smelt smør i en tykkbunnet kjele, når smøret er smeltet tilsettes fløten, sukrin gold og fibersirup gold under omrøring. Rør om mens det småkoker til karamellen begynner å bli litt tykk i konsistensen – dette vil ta ca 30 minutter. Hell så karamellen over i silikonformer, det kan fort bli litt søl, bruk gjerne en slikkepott og bre karamellen utover i formene. Sett karamellen i kjøleskapet til den stivner (et par timer).
Oppbevar karamellen kjølig.
Håper det smaker!
Ha en flott lørdag!
#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #karamell #lavkarbokaramell #fløtekaramell #keto #lavkarbotips #matfrabunnen #helg
åå så deilig<3
Nammm..flott tips!
Så digg ut 😀
Nam nam:) Ha en fin helg<3
Deilige karameller 🙂 Jeg har karamelldilla om dagen, Kick med havsalt og karmellsmak. 🙂
Tusen takk <3
Mmmm ja det er såååå godt 😀
Tusen takk:)) god helg <3
Tusen takk <3
Tusen takk <3
Denne oppskriften må du gjenta når det nærmer seg jul…:)
Fantastisk godt. Har laget det hver dag i påsken😅😁
Ja de er jo så gode 😀 Håper du har hatt en fin påske 🙂
Hei!Får du alltid karameller til å stivne??Mine er bløte i midten liksom,vil ikke stivne ordentlig i kjøleskapet…har nå satt de i fryseren…Massen ville liksom ikke tykne under koking i gryta 😕😡
Veldig gøy å lese og prøve oppskrifter du deler👍Tusen takk🌹
Ja,mens du rører blir karamell massen tykkere og tykkere (man må røre leeeenge!) , når jeg heller over i former og setter de i kjøleskapet blir de fastere og fastere i konsistensen, tar et par timer. Dine har kanskje vært for flytende da du helte de over i former? Godt mulig det kan hjelpe å ha de i fryseren 🙂
Å Takk for tilbakemeldingen,skal prøve igjen👍
Bare hyggelig <3 Lykke til 🙂