Hei!
Nå i disse “suppe og gryte -tider” vil jeg dele en oppskrift på et godt lavkarbo foccacia-brød som er både luftig og smaker kjempegodt. Det er et deilig tilbehør til feks supper, men også kjempegodt alene som det er, eller med godt pålegg på.
Brødet er glutenfritt og inneholder lite karbohydrater.
Foccacia
( 1 brød, fyller en kakeform 20 cm )
ca 100 gram finmalt sesam-mel
4 egg
90 gram Tine kremost
1/2 dl fløte
1 1/2 ss fiberhusk
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ts sukrin gold eller annen søtning
sorte oliven (mengde etter ønske)
olivenolje
havsalt
oregano eller andre urter
Sett stekeovnen på 175 grader (over og under varme)
Ha alle ingrediensene (ha olivene i tilslutt) i en kjøkkenmaskin og la den kjøre til alt er blandet godt sammen. Tilsett så oppskjærte oliven, spar gjerne litt til topping også. Hell den litt seige røren over i en form, jeg brukte en kakeform str: 20 cm.
Dryss litt havsalt over og gjerne oregano eller anndre urter, og hell litt olivenolje over tilslutt.
Sett foccacian midt i ovnen i ca 40 minutter (dette varierer noe fra ovn til ovn)
Håper det smaker!
Ønsker deg en flott helg!
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #foccacia #lavkarbo #brød #lavkarbofoccacia #lavkarbobrød #matfrabunnenav #hverdag #matblogg #helg #fredag #glutenfri #suppe #høst
åå det så godt ut <3
Janne: Tusen takk 🙂 Ja brødet er kjempegodt :))
Det så godt ut 🙂
Lilli: Tusen takk <3
Mmm 😀
Iselin Renée: 😀
Foccacia er supergodt 🙂
frodith: Ja det er kjempegodt <3
Denne suppen du dypper brødet oppi, hva er det for noe godt og har du lagt ut oppskrift på denne? =)
Line: Det er en gulrotsuppe 🙂 Du finner den under middag kategorien eller viss du følger denne linken http://spisogspar.blogg.no/1511954805_kremet_gulrotsuppe_lavkarbo.html 🙂