Hei,
Jeg ble så inspirert av God morgen Norge på mandag da det ble laget bakt sellerirot 💗 Dette måtte jo jeg også teste ut, så da ble det middagen igår, og jøsses så godt det smakte!
Bakt sellerirot
1 sellerirot delt i 2 deler (vask den godt)
Fyll:
1 pakke biffstrimler
1/2 rød paprika
1 sjalottløk
1 mozzarella ost
1 liten boks hermetiske skivete sjampingjong sopp
“Bearnaisesaus”:
2 ss Tine kremost naturell
1 dl kremfløte
1-2 stk eggeplommer (kommer ann på størrelsen på eggene)
salt etter smak
estragon etter smak
litt løkpulver etter smak
litt pepper etter smak
litt grillkrydder etter smak
Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme) og stek selleriroten i 1-1 1/2 time til selleriroten er mør.
Skjær ut midten av selleriroten og bland det inn i fyllet.
Lag bearnaisesaus: Bland alle ingrediensene – bortsett fra eggeplommer i en kjele. Smak til med krydder.
Gi det et oppkok mens du rører. Skru ned varmen og tilsett så eggeplomme/er og visp det godt inn. Sett tilsides.
Legg så fyllet i midten av de bakte sellerirotene og topp med bearnaisesaus, jeg drysset over også litt chiliflak før servering.
Håper det vil smake!
Ønsker deg en god dag!
💗
#lavkarbo #middag #sellerirot #baktsellerirot #tips #nutricion
Må prøves!
Ja, det anbefales❤️ Ble kjempegodt 😄
Dette laget jeg i går, det var bare utrolig godt 🙂
Fantastisk flott blogg du har, jeg har bladd meg gjennom så flotte oppskrifter.
Ha en flott kveld 🙂
Tusen takk for så flott tilbakemelding❤️🥰 veldig kjekt å høre ❤️😍🥰
Nam det der ser grisedigg ut! <3
Tuuuuusen takk💖💖💖😘😘