Dagens mat-tips: omelettrull (lavkarbo)

Hei!

Dagens mat-tips er omelettrull  som er veldig enkel å lage, fyll med ditt favoritt pålegg og grønnsaker og du har et herlig måltid! Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg  tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget  best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet 😉 

 

Omelettrull

8 egg

3 ss melk/ fløte /vann/ soyamelk

ca 1 ts salt

ca 1/2 pepper

4 ss revet parmesanost

litt finhakket persille

 

Fyll (valgfritt)

salat

kalkunskinke

Tine naturell smøreost

 

Sett stekeovnen på 200 grader.

Miks omelettblandingen og hell blandingen over på en stekeplate ikledd bakepapir.

Sett den midt i ovnen i ca 8 minutter.

Når den er ferdig er det viktig at den avkjøles helt før du legger et bakepapir oppå og snur den oppned. Så legger du  fyllet på og ruller den  sammen.


 

Pakk den inn i bakepapiret og legg den i kjøleskapet i ca 30 minutter for  at formen holder seg bedre og lettere å skjære opp.

Så  kan du skjære omelettrullen i skiver og den er klar for servering!

Håper det smaker!

 

Ha en flott dag!

 

 

#spisogspar #matglede #lavkarbo #diabetes #måltid #oppskrift #matfrabunnen #omelettrull #lavkarbo #salat #proteinrik #helg #matblogg #sunt #mandag #august #sommer #høst #uke #tips

16 kommentarer

Siste innlegg