Hei!
Jeg elsker grøt, og denne grøten er enkel å lage og tar under 10 minutter til den er klar til å nytes. Grøten minner meg mye om semulegrøt, så viss du liker semulegrøt kan det godt hende at du liker denne grøten også 🙂 Jeg har her toppet grøten med smørøye, sukrin, kanel og bjørnebær.
Våknet til sol og hele 16 grader her i Bergen idag – nå er alle dager med regn glemt og jeg skal ut å nyte dagen :))
Grøt
(1 porsjon)
25 gram mandel mel
2 ts Johannesbrød kjernemel (JBK)
ca 3 dl væske, valgfritt (jeg hadde 1,5 dl melk og 1,5 dl fløte)
1 liten sprut med natreen (eller annen søtning)
1 ss smør (kan sløyfes)
1 /2 ts salt
Topping: bjørnebær, søtning, smør og kanel
Ha fløte/melk/ mandelmelk i en liten kasserolle og visp inn JBK og mandelmel, salt, smør og natreen (eller annen søtning) gi det et oppkok og når grøten er passe tykk (du kan justere med væske eller mer JBK til ønsket tykkelse på grøten) og server med din favoritt topping.
Håper det smaker!
Ha en super dag!
#spisogspar #grøt #lavkarbo #mattips #lavkarbogrøt #hverdag #torsdag #tips #oppskrift #sukkerfri #glutenfri #høst #lavkarbotips #høstferie
Samme her..grøt nam ! Søtt bilde av deg med grøten <3
Ser kjempe godt ut! 😀
Det så nydelig ut! Takk for oppskrift 😍
Det så veldig godt ut (:
Jeg spiser lavkarbo, og denne vil jeg prøve :o) Er veldig glad i semulegrynsgrøt, så er dette en god erstatter blir jeg glad 😀
Aina: Ja den må du prøve ) Håper du liker den også )
Lilli: Tusen takk <3
Victoria Larsen: Tusen takk <3
annebe: Ja grøt er godt :))) Hi-hi, tusen takk <3
nam! takk for oppskrift:)
Rebekka: Bare hyggelig <3 🙂