Hei,
Disse kyllingnuggetene er bare sååååå gode! De smaker minst like så godt som de man kjøper på butikken, men disse inneholder hverken sukker eller gluten og svært lite karbohydrater 😀
Kyllingnuggets
(ca 4 porsjoner)
600 gram kyllinglår filet
2 egg
50 gram mandelmel
Salt, pepper eventuelt litt grillkrydder
ca 90 gram bacon chips (knust)
Sett stekeovnen på 220 grader (over og under varme)
Finn frem 3 skåler:
Visp sammen to stk egg i en skål.
Bland sammen mandelmel med litt salt, pepper og eventuelt grillkrydder.
Knus bacon chips enten med en blender og hell det finmoste bacon chips over i en skål, eller du kan ha bacon chips i en pose og kjevle over med en kjevle til det er finmost.
Skjær opp kyllinglår filetene i minder deler og start med å dyppe en og en i først melblandingen, så i eggblandingen og tilslutt i det knuste bacon crispet.
Legg de over på en stekeplate ikledd bakepapir.
Stek midt i ovnen i ca 20 minutter.
Server med feks salat og aioli.
Håper det smaker!
Ønsker deg en super dag!
Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem
#lavkarbo #kyllingnuggets #middag
Hjemmelagete kyllingnuggets, det så skikkelig godt ut altså. Ikke som fra frysdisken dette nei 😀
Tusen takk ❤️ Ja disse er supergode, vanskelig å stoppe å spise 😂😃
Hvilken bacon crisp har du brukt?
Jeg brukte den fra Rema 1000, bacon gull. Europeiske har en helt uten karbohydrater, bacon crisp 😀
Takk for svar. Da blir dette middag på mandag 😊
Bare hyggelig ❤️
Nam, dette så godt ut. Jeg tåler ikke svinekjøtt, er det først og fremst baconcrispen som gir den gode smaken, eller vil disse være gode uten denne også?
Tusen takk 💗 du kan prøve uten baconcrispen, men jeg vet ikke hvordan resultatet vil bli da jeg ikke har prøvd det ut ☺️💗
Kan man bruke kyllingfillet isteden ?
Det kan du, men kylling lårfilet er saftigere kjøtt ☺️
Har du prøvd å lage disse i airfryer?😃
I såfall, stekegrad og tid😊
Ser utrolig gode ut😋
Tusen takk💖 ja, har laget dette flere ganger, preheat først airfryer, så stek på 175 grader i ca 6 minutter 😊
Det ser nydelig ut, men jeg har ei datter med eggeallergi. Har du noen råd til hva jeg kan bruke til slik panering uten egg?
Tusen takk💗 Vet at noen bruker et olje istedenfor egg (kan feks bruke en smørekost og smøre oljen på før du dypper i det tørre) eventuelt kan du prøve å dyppe i litt kremfløte eller mandelmelk. Lykke til 😊💗