Lavkarbo kyllingnuggets

Hei,

Disse kyllingnuggetene er bare sååååå gode! De smaker minst like så godt som de man kjøper på butikken, men disse inneholder hverken sukker eller gluten og svært lite karbohydrater 😀

 

 

 

 

 

 

Kyllingnuggets

(ca 4 porsjoner)

 

600 gram kyllinglår filet

2 egg

50 gram mandelmel

Salt, pepper eventuelt litt grillkrydder

ca 90 gram bacon chips (knust)

 

Sett stekeovnen på 220 grader (over og under varme)

Finn frem 3 skåler:

Visp sammen to stk egg i en skål.

Bland sammen mandelmel med litt salt, pepper og eventuelt grillkrydder.

Knus bacon chips enten med en blender og hell det finmoste bacon chips  over i en skål, eller du kan ha bacon chips i en pose og kjevle over med en kjevle til det er finmost.

Skjær opp kyllinglår filetene i minder deler og start med å dyppe en og en i først melblandingen, så i eggblandingen og tilslutt i det knuste bacon crispet.

Legg de over på en stekeplate ikledd bakepapir.

Stek midt i ovnen i ca 20 minutter.

Server med feks salat og aioli.

Håper det smaker!

Ønsker deg en super dag!

 

Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem

 

 

 

#lavkarbo #kyllingnuggets #middag

14 kommentarer

    1. Nam, dette så godt ut. Jeg tåler ikke svinekjøtt, er det først og fremst baconcrispen som gir den gode smaken, eller vil disse være gode uten denne også?

    2. Det ser nydelig ut, men jeg har ei datter med eggeallergi. Har du noen råd til hva jeg kan bruke til slik panering uten egg?

      1. Tusen takk💗 Vet at noen bruker et olje istedenfor egg (kan feks bruke en smørekost og smøre oljen på før du dypper i det tørre) eventuelt kan du prøve å dyppe i litt kremfløte eller mandelmelk. Lykke til 😊💗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg