Best i test airfryer fra Cosori, salg på tilbehørspakke og lavkarbo kokosmakroner

Reklame | Cosori.no

Hei 😊

Det er vel ingen hemmelighet at jeg eeelsker  airfryeren min fra Cosori.no  som brukes hver dag her i huset. Jeg bruker den når jeg steker ostesmørbrød til ungene til frokost – altså ostesmørbrød blir helt perfekte når de stekes i airfryer!

Altså se på dette da: Smeltet ost 😍😋💗⬇

 

Og jeg ble ekstra glad i airfryeren min da stekeovnen streiket, det hadde vanligvis vært krise, men heldigvis hadde jeg  airfryer som dekket steke og oppvarmings behovet av matvarer imens jeg ventet på reperatør.

Airfryer er også super til å varme opp igjen mat (som nevnt over), raskt, enkelt og maten smaker som fersk igjen.

Jeg liker også at airfryeren gir beskjed når når maten er ferdig og at den skrur seg av, noe som er supert da jeg er veldig vimsete og lett glemmer tiden 🙈😅

 

 

Hvorfor velge airfryer?

-matlagingen går mye raskere, halverer nesten steketiden!

-Strømsparing, spesielt viktig nå!

-og ikke minst mindre fett ved fritering!

-og det aller viktigste kanskje; maten smaker bedre også!

 

Steking i airfryer er derfor et mye sunnere, billigere og mer smakfult alternativ til både steking og spesielt ved fritering.

 

Hva er en airfryer?

Dette får jeg ofte spørsmål om og enkelt fortalt er en airfryer som en liten varmluftssovn, men det er noen forskjeller: inne i airfryeren sirkulerer luften mye raskere enn de fleste varmluftsovner, slik at tilberedningstiden er kortere.

Og det jeg liker best er at den hurtigsirkulerende varmluften gjør at maten som tilberedes får en sprø stekeoverflate samtidig som innsiden beholder saftigheten!

 

Bestselgeren Cosori Permium Airfryer kommer i fire flotte farger: svart, hvit, mørk blå og rød. Den har en kapasitet på 2,2 kg, den er også kåret til årets kjøkkenprodukt 2022/2023 av Elektronikkbransjen.

Dual Blaze Airfryer  kommer i 2 farger: lys grå og mørk grå og har doble varmeelementer som fungerer med 12 tilpassbare matlagingsfunksjoner for sprø og perfekte resultater, uten å riste eller snu maten.

Disse bakepapirene som du finner hos Cosori.no (de har også runde bakepapir) er også supre når du steker mat i airfryer for mindre rengjøring.

Airfryer bakepapir firkanted (1)

 

Denne tilbehørspakken fra Cosori.no er nå endelig tilbake på lager igjen og nå er det tilbud på denne pakken.

I tilbehørspakken får du en kakeform, pizzapanne, brødstativ, spydstativ med tre spyd, egg/muffinsformer og silikonmatte.

Tilbehør pakke

 

Oppskriftsboken som følger med synes jeg har vært til god hjelp i starten for å bli kjent med det nye kjøkkenapparartet.

Den kommer nå på flere språk, også på norsk!

Alle airfryer modellene til Cosori blir levert med et eget oppskriftshefte med matretter som er spesialtilpasset hver enkelt modell.

 

Rengjøring:

Du kan trygt og enkelt vaske alle tilbehørene i oppvaskmaskinen. Materialene som brukes er BPA-frie og FDA-sertifiserte, som inkluderer 304 rustfritt stål, Teflon (ikke-tyktflytende, tåler slitasje) og varmebestandig silikon.

 

 

 

Kokosmakroner

(ca 18 stk)

 

2 egg (medium størrelse)

125 gram kokosmasse/ kokosstrø

65 gram sukrinmelis

20 gram smeltet og avkjølt smør

1/2 ts bakepulver

 

Visp egg og søtning til luftig og stiv eggedosis.

Bland så inn smeltet smør og alt det tørre.

Sett i kjøleskap i 30 minutter.

Deigen skal være ganske fast når du skal lage kokosmakroner, viss ikke vil den flyte utover under steking.

Lag små kokosmakrontopper med en spiseskje røre og legg utover bakepapir/ aluminiumsfolie med litt avstand mellom hver kokosmakron. (om du ikke har bakepapir fra Cosori kan du klippe bakepapir eller aluminiumsfolie slik at det  dekker bunnen, blir papiret for høyt vil det svekke stekingen)

Forvarm (preheat) airfryer først, du trenger ikke forvarme om du steker i Dual Blaze airfryer.

Så legger du kokosmakroner gjerne på aluminiumsfolie i kurven, jeg stekte ni stykker om gangen.

Sett til steking på 175 grader i ca 5 minutter, dette vil variere noe ut ifra størrelsen på småkakene. Om de trengs litt mer steking prøver du med ett minutt om gangen så de ikke blir overstekte.

Løft arket med kokosmakronene forsiktig ut av kurven til airfryer og la de avkjøles slik at de blir fastere før du flytter de av aluminiumsfolie/ bakepapir med en stekespade.

Når de er avkjølte kan de gjerne toppes med smeltet sukkerfri sjokolade, men de  er så absolutt gode som de er også.

Oppbevares i tett boks.

Håper det vil smake!

 

Ønsker deg en fin førjulstid!

💗

 

 

#cosori #cosorimat #cosoriairfryer #cosorinorge #airfryer #airyermat #tilbehørspakke #tilbud #mat #oppskrifter #jul #kokosmakroner #lavkarbo #lowcarb #keto

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg